به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز سهشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ ، سی و چهارمین نشست کارگروه کنترل و نظارت تغذیه دانشجویی دانشگاههای کشور با حضور دکتر حسن جعفری، رئیس اداره یارانههای تغذیه دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فنآوری، دکتر علیاکبر کجباف معاون دانشجویی دانشگاه اصفهان و دبیر منطقه شش دانشگاههای کشور، دکتر پژمان طهماسبی معاون دانشجویی دانشگاه شهرکرد و جمعی از روسای ادارات تغذیه و کارشناسان تغذیه دانشجویی مناطق ۱۳ گانه دانشگاههای کشور در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
دکتر پژمان طهماسبی در این نشست ضمن خیرمقدم و ابراز خرسندی از میزبانی دانشگاه گفت: سی و چهارمین نشست کارگروه کنترل و نظارت تغذیه دانشجویی دانشگاههای کشور طی دو روز باهدف سیاستگذاری و برنامهریزی و ارتقاء سطح کیفی آشپزخانههای دانشگاههای کشور برگزارشده است و هدف این کار گروه برنامهریزی دقیق برای برطرف کردن مشکلات در این حوزه است.
دکتر حسن جعفری نیز ضمن ابراز خرسندی و تشکر از میزبانی دانشگاه شهرکرد گفت: کارگروه کنترل و نظارت تغذیه دانشجویی دانشگاههای کشور توسط صندوق رفاه دانشجویان تشکیلشده است و جلسات متعددی دارد که سی و چهارمین آن در دانشگاه شهرکرد در حال برگزاری است.
رئیس اداره یارانهها و تغذیه دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فنآوری در بخش دیگری از سخنانش گفت: این کارگروه کارهای مختلفی ازجمله : قرارداد تیپ دانشجویی، قرارداد خرید، طبخ و توزیع غذا با پنج آییننامه تخصصی در حوزه بهداشت، آنالیز غذا، شیوهنامه پخت و نیروی انسانی را تدوین کردکه به کلیه دانشگاهها ابلاغ شد-تالیف سه کتاب تخصصی در حوزه تغذیه دانشجویی که پس از چاپ به دانشگاهها ارسال خواهد شد تا بر اساس آن نیروی انسانی آموزش داده شود تا کیفیت غذا بهبود پیدا کند-رتبهبندی آشپزخانه دانشگاهها بر اساس خدمات تغذیه و بر پایه سه معیار تجهیزات، فضا، بهداشت از دیگر کارهای انجام شده در این کارگروه است و آشپزخانه هایی که ازلحاظ تجهیزات و فضا دچار مشکل بودند و در سطح سه قرار میگرفتند با بودجه تخصیص یافته که۵۰ درصد با کمک صندوق رفاه دانشجویان و۵۰ درصد دیگر از اعتبار خود دانشگاهها تامین می شود در تابستان امسال ارتقا پیدا کننده و به سمت صنعتی شدن حرکت کنند.
دکتر حسن جعفری در ادامه افزود: ما در این کارگروه قصد داریم قراردادهای دانشگاهها در زمینه تغذیه دانشجویی را رتبهبندی کنیم و ببینیم که دانشگاهها ازلحاظ بستن نوع قرارداد چگونه عمل میکنند تا بتوان به دانشگاههای که قراردادهای ضعیف دارند توصیههای لازم صورت پذیرد.
رئیس اداره یارانهها و تغذیه دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فنآوری افزود: از برنامههای آینده این کارگروه بررسی سیستمهای کنترل تغذیه دانشجویان است تا دانشگاههای که ازلحاظ سیستم کنترل تغذیهای در سطح خوبی قرار ندارند را شناسایی کنیم و برای آنها بستههای آموزشی تدوین کنیم.
دکتر علی اکبرکجباف نیز در این نشست گفت: سیوچهار مین نشست کارگروه تغذیه دانشجویی دانشگاههای کشور که از سوی صندوق رفاه باهدف بررسی مباحث پیرامون تدوین قرارداد تیپ تغذیه و نحوه نظارت بر قرارداد تغذیه و ساماندهی امور مربوط به غذاخوری دانشجویی در بخش غذای دانشجویی و رستورانهای مکمل در دانشگاه شهرکرد برگزار میشود در راستای تدوین مطالبی است که در این کارگروه بهصورت تخصصی انجام میشود و به دنبال تدوین محورهای موردبررسی در این کارگروه هستیم تا در شصت و دومین نشست معاونین دانشجویی دانشگاههای کشور که در شهریور برگزار خواهد شد، نهایی شوند و جهت اجرا به دانشگاهها ابلاغ شوند.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت؛ در این راستا کمیسیونهای پنجگانه در نشست معاونین که در شهریورماه برگزار میشود تشکیلشده است که یکی از این کمیسیونها به منطقه شش و ده محول شده که پیرامون مسائل و مشکلات مالی و بودجهای حوزه دانشجویی بحث می کند و محورهای دهگانه موردبحث در این کمیسیون، امروز نیز در این کارگروه موردبحث و تبادلنظر قرار گرفت و دیدگاهها و پیشنهادها در بخش دانشجویی در زمینه قرارداد و در زمینه تعدیل و صرفهجویی درراستای اجرای اقتصاد مقاومتی مطرح و موردبحث بررسی قرار گرفت تا پس از نهایی شدن در نشست معاونین جهت اجرا به دانشگاهها ابلاغ شود.
گفتنی است: این کارگروه روزهای ۲۳ و ۲۴ مرداد ماه با حضور یک تیم از صندوق رفاه دانشجویان و روسای ادارات تغذیه دانشگاههای کشور در دانشگاه شهرکرد برگزار میشود.