عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان: نقش محوری خدمات مشاوره‌ای و روانشناسی در مراکز انتظامی باید موردتوجه قرار گیرد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، محمدحسین دریسی در کارگاه آموزشی روش‌های مقابله با استرس و کنترل خشم ویژه نیروهای ناجا شهرستان دشتستان عنوان داشت: ماموریت‌های ناجا به‌طور مستقیم و غیرمستقیم علاوه بر کارکنان، خانواده‌های آنان را نیز درگیر می‌کند و استفاده کارآمد از علم روان‌شناسی نیز در این حوزه کارساز است.
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان افزود: بیماری‌های روحی روانی در دنیا رو به گسترش است و با توجه به‌پیش بینی‌های سازمان جهانی بهداشت، بار اول بیماری‌ها تا سال، ۲۰۳۰، افسردگی خواهد بود که همه افراد باید نسبت به‌سلامت روان خود و خانواده، حساس بوده و آموزش‌های لازم را دریافت کنند.
کارشناس سلامت روان شبکه بهداشت و درمان دشتستان نیز به بیان مولفه‌های سلامت روان پرداخت و گفت: همان‌گونه که سلامتی جسم مهم است، سلامتی روان خیلی مهم‌تر می‌باشد و ازآنجایی‌که استرس‌های شغلی و زندگی بر سلامت روان و جسم فرد تاثیر سوء می‌گذارد و هر فرد باید مهارت مدیریت و کنترل هیجانات منفی را کسب کند.
فاطمه مددی به تشریح راه‌های عملی مدیریت استرس پرداخت و اظهار داشت: یکی از موثرترین روش‌های کنترل و مدیریت استرس تحرک بدنی است و از کارکنان ناجا خواست که ورزش را در برنامه روزانه خود قرار دهند و به ارتباطات بین فردی و اجتماعی سازنده و مثبت به‌عنوان یکی از مهم‌ترین راهکارهای کنترل استرس اشاره کرد.
وی ضمن تشکر از همکاری فرماندهی انتظامی دشتستان در برگزاری مستمر کلاس‌های آموزشی در رابطه با سلامت روان، گفت: شبکه بهداشت و درمان در زمینه برگزاری کلاس‌های آموزشی ویژه کارکنان و خانواده‌های آن‌ها اعلام آمادگی می‌کند.
در راستای همکاری‌های بین بخشی شبکه بهداشت و درمان، کارگاه آموزشی روش‌های مقابله با استرس و کنترل خشم توسط کارشناس سلامت روان این شبکه جهت کارکنان نیروی انتظامی شهرستان دشتستان برگزار شد.

انتهای پیام/ س.غ ۳۰۳۰