جلسه بررسی مشکلات دانشکده ها با حضور دکتر ناصری پور مورخ ۲۳ مردادماه در سالن کنفرانس طبقه هفتم ستاد مرکزی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ در این جلسه دکتر ناصری پور رییس دانشگاه ، دکتر ملکوتی معاون تحقیقات و فناوری ، دکتر کوهپایه زاده معاون آموزشی ، دکتر قاسمی معاون بین الملل و روسای دانشکده ها حضور داشتند.
در ابتدا دکتر ناصری پور با اشاره به جهت گیری دانشگاه و حرکت به سمت دانشگاه سوم عنوان کرد: در بحث آموزش باید رشته های بین رشته ای بر اساس نیازهای موجود تعریف شود ، انحصار را از گروههای آموزشی برداشته شود و در راستای بین المللی شدن دانشگاه حرکت نماییم، همچنین با توجه به مقوله اجتماعی کردن سلامت وبهره گیری از ظرفیت ها ، پژوهش های کاربردی را توسعه و در جهت حل مشکلات جامعه گام برداریم.
وی گفت : برای تحقق اهداف بر مبنای دانشگاه نسل سوم استراتژیک ها باید اصلاح و فرهنگ سازی انجام پذیرد.
رییس دانشگاه خطاب به روسای دانشکده ها بیان کرد: شما به عنوان متولیان آموزش و پژوهش ، اگر می خواهید به سمت دانشگاه نسل سوم حرکت نمایید باید اعتقاد به این راه داشته باشید و تمام سعی و تلاش خود را در این راستا بکار گیرید و خودتان هم مبلغ این امر باشید .
داشتن فکر نو و کاربردی بودن مقالات در جهت حل معضلات جامعه از دیگر مواردی بود که ایشان به آن اشاره نمود.
دکتر ناصری پور در مورد دانشجویان بین الملل و دانشجویان شهریه پرداز مطالب لازم را توضیح داد و افزود: دانشجویانی باید جذب شوند که کیفیت آموزشی دانشگاه را ارتقاء دهند و افرادی باید در راس گروههای آموزشی قرار گیرند که شایستگی های لازم را داراو انگیزه آموزش و پژوهش را داشته باشند.
به گفته وی شایسته سالاری و رعایت حرمت اعضای هیئت علمی ، باید مورد توجه قرار گیرد.
وی تصریح کرد: یکی از معضلات در سطح دانشگاه بحث خود ارجاعی است که اساتید باید برای ارتقاء شاخص های ارزبابی آن را مدنظر قرار دهند.
بحث it در سلامت ، فعال کردن آزمایشگاه جامع تحقیقاتی ، رصد کردن مدیران آموزشی ، تغییر ساختار دانشکده ها ،استفاده حداکثری از امکانات و تجهیزات موجود و توسعه همکاری های بین بخشی از جمله نکاتی بود که دکتر ناصری پور برآن تاکید داشت.
در ادامه دکتر ملکوتی با اشاره به اهداف ، استراتژی ها و شاخص های پژوهش دانشگاه گفت: ما تمام سعی خود را برای بازسازی هویت دانشگاه بکار بردیم و هدفگذاری نمودیم تاپایان سال ۹۹ ،مرتبه پژوهشی دانشگاه را به رتبه سه برسانیم و تحقیقات را بر اساس نیاز مخاطب هدایت نماییم .همچنین در پایش مقالات ، مقوله محصول محور بودن را مورد توجه قرار دهیم و اعضای هیئت علمی را توانمند سازیم.
سپس دکتر کوهپایه زاده بر همکاری دانشکده ها و مراکز آموزشی درمانی تاکید و خاطرنشان کرد:توسعه رشته های بین رشته ای به عنوان یک رسالت بزرگ در معاونت آموزشی حائز اهمیت است وی گفت: برای آموزش موثر و مقرون به صرفه باید از پتانسیل اساتید برای برگزاری کارگاهها و دورهای آموزشی استفاده کرد و دانشجویان را بر اساس معیارهای دانشگاه نسل سوم جذب نمود.
معاون آموزشی دانشگاه اظهار کرد:برای ارتقا کیفیت آموزش، دفاتر توسعه در دانشکده ها باید مورد توجه قرار گیرد.
لازم به ذکر است روسای دانشکده های حاضر در جلسه ، پیشنهادات و راهکارهای خود را برای حرکت به سمت دانشگاه هزاره سوم ارائه کردند.