عمومی | بنیاد ملی نخبگان

بخش ویژه «فناوری‌های نوین حوزه آب» به جشنواره رویش دماوند و خاوران افزوده شد

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ نشست هماهنگی برگزاری جشنواره اختراعات رویش دماوند و خاوران با حضور معاون استاندار سمنان، رئیس بنیاد نخبگان استان و جمعی از مدیران و مسئولان دستگاه های‌اجرایی استان سمنان برگزار شد .

عسگری؛ معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری سمنان با اشاره به اهمیت این جشنواره، حمایت و پشتیبانی همه‌جانبه دستگاه‌های اجرایی استان و دانشگاه‌ها را در برگزاری هر چه باشکوه‌تر جشنواره مهم و ضروری دانست و بر نقش ویژه و حضور موثر دانشگاه‌ها، پارک‌های علم‌‍وفناوری، دستگاه‌های اجرایی استان در جشنواره تاکید کرد .

وی افزود: این جشنواره و رویداد را می‌توان یک ظرفیت و پتانسیل خوبی برای استان در نظر گرفت و در همین راستا و با توجه به موضوع مهم کم‌آبی در استان و وضعیت نسبتاً مشابه در سایر استان‌های کشور، بخش ویژه در این جشنواره به این حوزه اختصاص داده شود تا آخرین دستاوردهای مربوط به تامین، انتقال، توزیع و تصفیه آب به نمایش گذاشته شود.

داود فیض؛ رئیس بنیاد نخبگان استان سمنان نیز با اشاره میزبانی این بنیاد در دو جشنواره رویش دماوند و خاوران، گفت: جشنواره‌های اختراعات و ابتکارات منطقه‌ای تحت عنوان رویش، با هدف شناسایی، هدایت و حمایت اختراعات برگزیده و تسهیل مسیر تجاری‌سازی تا رسیدن به نقطه تولید انبوه و ثروت‌آفرینی برگزار می‌شوند.

وی افزود: جشنواره‌های دماوند و خاوران در ۱۸ و ۱۹ مهرماه سال جاری به میزبانی بنیاد نخبگان استان سمنان و با حضور مخترعان استان‌های سمنان، تهران، البرز، مازندران، گلستان، کرمان، سیستان‌و‌بلوچستان، خراسان‌رضوی، خراسان‌شمالی و خراسان‌جنوبی در بخش‌های فنی و مهندسی، علوم پایه، کشاورزی و منابع طبیعی، پزشکی و تجهیزات پزشکی و علوم انسانی برگزار می‌شود.

فیض یادآور شد: فقط اختراعاتی که تاریخ ثبت آنها، ۱۳۹۲ و بعد از آن است، حداکثر تا ۲۵ شهریورماه سال جاری مجاز به نام‌نویسی در سامانه جشنواره از طریق وبگاه Semnan.bmn.ir خواهند بود.

وی تاکید کرد: لازم است نام ارائه‌دهنده اختراع در جشنواره و نام‌نویسی‌کننده آن در گواهی ثبت اختراع وجود داشته باشد و از آنجا که هر مخترع تنها یک اختراع را برای داوری در یکی از جشنواره‌ها می‌تواند ارائه دهد و با توجه به معیارهای داوری (مسائل علمی، نوآوری، کاربردی بودن و قابلیت تجاری‌سازی)، مناسب است مخترعان بهترین اختراع خود را برای داوری به جشنواره ارائه کنند .

رئیس بنیاد نخبگان استان سمنان در پایان افزود: با عنایت به شرایط اقلیمی این استان و خشکسالی و کمبود منابع آبی موجود و وضعیت نسبتاً مشابه در سایر استان‌های هم‌پهنه مشارکت‌کننده در این جشنواره، بخش ویژه‌ای در با موضوع ارائه فناوری‌های نوین مرتبط با حوزه آب و خشکسالی در نظر گرفته شده است .