عمومی | دانشگاه علوم پزشکی تهران

نشست هم اندیشی هیئت رئیسه بیمارستان سینا با روسای بخش های این مرکز برگزار شد

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا، نشست هیئت رئیسه بیمارستان سینا با روسای بخش های این مرکز، چهارشنبه ۱۷ مردادماه سال ۹۷ در سالن شورای ریاست بیمارستان برگزار شد.
در این نشست، دکتر محمدطالب پور، رئیس بیمارستان سینا، مهندس هادی مخبر، مشاور ایشان، دکتر مظاهر قربانی، معاون درمان این مرکز، دکتر محمدرضا خاجوی و دکتر آذر حدادی، معاونان آموزشی و پژوهشی، سوریا بابایی، مدیر دفتر پرستاری و روسای بخش های بیمارستان حضور یافتند.
دکتر طالب پور در ابتدای جلسه به بیان گزارشی از فعالیت های انجام شده در ماه های اخیر بیمارستان پرداخت و همچنین مسائل مالی بیمارستان را تشریح و ارزیابی کرد.
وی با اشاره به برگزاری نشست های مستمر با گروه های مختلف بیمارستان و همچنین با مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه و رئیس دانشکده توانبخشی بیان داشت: در این نشست ها سعی شده به شناسایی نقاط ضعف پرداخته شود و راه حل هایی نیز برای رفع آنها مطرح و مورد ارزیابی قرار گرفته است و یکی از نقاط ضعف بیمارستان در قسمت IT بود که ضمن تشکیل جلسه با مدیریت محترم آمار و فناروری اطلاعات دانشگاه، این مسئله مورد بررسی قرار گرفته و در دست اقدام می باشد.
دکتر طالب پور ، ایجاد یک مرکز توانمند و به روز فیزیوتراپی را با توجه به قابلیت های بیمارستان، یکی از نیاز های اساسی این مرکز مطرح کرد و گفت: در این خصوص رایزنی هایی با رئیس دانشکده توانبخشی صورت گرفته است.
رئیس بیمارستان سینا، در راستای ارتقاء سطح آموزشی و درمانی این مرکز، ایجاد بخش های داخلی جنرال و اورژانس را حائز اهمیت دانست و بر سازماندهی اتاق های عمل جراحی مغز و اعصاب و اورژانس تاکید داشت و همچنین خبر تدوین آیین نامه تعاملی بخش اورژانس به همت دکتر سلیم زاده، رئیس بخش داخلی و دکتر یعقوبی، رئیس بخش جراحی دو بیمارستان را اعلام کرد.
وی ضمن قدردانی از زحمات دکتر غلامرضا پورمند، رئیس بخش میزراه ۲ این مرکز، به علت همکاری و همدلی در رفع و کاهش مشکلات بخش های ارولوژی، مبحث بازسازی ساختمان های میزراه را مطرح کرد و بیان داشت: در بازسازی این ساختمان ها سعی می شود ابعاد تاریخی آنها نیز مد نظر قرار گیرد.
رئیس بیمارستان سینا، همچنین با تشکر از پویایی بخش جراحی مغز و اعصاب این مرکز تصریح کرد: با توجه به اعمال جراحی پیشرفته ای که توسط این گروه صورت می پذیرد نیاز به تجهیزات به روز محسوس می باشد و راه اندازی یک بخش نوروتروما با در نظر گرفتن تعداد اعمال جراحی این گروه حائزه اهمیت است.
وی همچنین کاهش مدت زمان بستری بیماران در بخش ICU را در تاسیس یک درمانگاه Post ICU دانست و اولویت اصلی گروه جراحی را در راه اندازی دو بخش جراحی تروما و جنرال جراحی خواند.
دکتر طالب پور در ادامه راه اندازی اعمال اینترونشن رادیولوژی را از افتخارات این مرکز تلقی کرد و بیان داشت: در رادیولوژی کمبودهایی وجود دارد و یکی از نیازهای اساسی این بخش دستگاه سی تی اسکن است و در خصوص PACS و IT نیز با برگزاری جلساتی بحث های خوبی مطرح شده و ان شاء الله بتوانیم در این زمینه پیشرفت هایی داشته باشیم.
رئیس بیمارستان سینا، برای رفع مشکل گروه نورولوژی با توجه به تعداد زیاد بیمارانی که برای پالس تراپی به این سرویس مراجعه دارند راه اندازی یک بخش دی کر را ضروری خواند.
وی همچنین از  گروه جراحی فک و صورت در خصوص مساعدت با بیمارستان برای تامین تجهیزات قدردانی کرد و خواستار تعامل بیشتر این گروه با دیگر گروه ها شد و جراحی فک و صورت را یکی از وزنه های مهم مرکز ترومایی دانست.
ایشان همچنین بخش پزشکی هسته ای بیمارستان را با سرمایه گذاری در خریداری دستگاه های PET و Spect قابل پیشرفت عنوان کرد و انتقال بخش پاتولوژی و آزمایشگاه به ساختمان جدید و راه اندازی آزمایش های ژنتیکی در این مرکز را از نکات حائز اهمیت تلقی کرد و یکی از اولویت های گروه قلب را تاسیس بخش قلب عنوان داشت و نیاز به کلینیک خواب و پلی سومنوگرافی را از نیاز های گروه روانپزشکی بیمارستان خواند.
دکتر طالب پور، در پایان سخنان خود ضمن ارائه پیشنهاد در خصوص اولویت بندی در رفع مشکلات و موانع خواستار بیان نظرات حاضران جلسه در این زمینه شد.
دکتر سیدعلی احمدی؛ متخصص پاتولوژی این مرکز، پیشنهاد در اولویت قرار دادن تعویض و به روز رسانی  دستگاه های فرسوده بخش آزمایشگاه و پاتولوژی را در راستای پویایی بیشتر این بخش مطرح کرد.
دکتر احمد سلیم زاده، رئیس بخش داخلی بیمارستان، ضمن تشکر از پیگیری موضوع های جلسات گذشته، بخش داخلی را باعث تکامل دیگر بخش ها دانست و بر تعیین و تکلیف سریعتر در خصوص راه اندازی بخش داخلی جنرال در راستای پذیرش دستیاران این گروه تاکید کرد.
دکتر ماهرخ دائمی، رئیس بخش جراحی یک، ضمن قدردانی از برگزاری این جلسه ها به ارائه راه حل هایی در خصوص صرفه جویی در هزینه های اتاق عمل پرداخت.
دکتر نجم الدین، مدیر داروخانه بستری بیمارستان سینا، تناسب رشد بخش های بالینی و داروخانه را در ایران بسیار نامتناسب دانست و بیان داشت؛ من فکر می کنم در بیمارستانی که تموتراپی با این وسعت در حال انجام است باید استانداردهای دارویی آن نیز در نظر گرفته شود و ایشان در ادامه پیشنهاد ساخت کلین روم  و همچنین انتقال داروخانه به محلی در نزدیکی درمانگاه را مطرح کرد.
دکتر علی شکوری راد، رئیس بخش رادیولوژی این مرکز، ضمن تشکر از برگزاری این جلسه به بیان نیاز های بخش رادیولوژی پرداخت.
دکتر محسن اسفندبد، رئیس بخش خون و آنکولوژی بیمارستان، با بیان اینکه در ماه حدود ۷۰۰ بیمار به بخش  آنکولوژی مراجعه و ویزیت می شوند راه اندازی کلین روم را برای به حداقل رساندن آسیب ها بسیار مثمر ثمر دانست و همچنین پیشنهاد راه اندزی بخش پیوند مغز استخوان را مطرح کرد.
دکتر علی یعقوبی نوتاش، رئیس بخش جراحی دو،  ضمن قدردانی از پیگیری موضوعات مطروحه جلسه های گذشته، خواستار تسریع در روند بستری بیماران سرپایی شد و بر بعد آموزشی بیمارستان در راستای تربیت پزشکان مجرب تاکید کرد و همچنین  اطلاع رسانی دقیق از خدمات درمانی قابل ارائه بیمارستان به مراجعان را حائز اهمیت دانست.
خبر و عکس: رضا آسیابی