عمومی | جهاد دانشگاهی

طی حکمی از سوی رییس جمهور؛<br>سرپرست جهاددانشگاهی منصوب شد/<br>قدردانی دکتر احمدی نژاد از زحمات دکتر طیبی

طی حکمی از سوی دکتر محمود احمدی نژاد رییس محترم جمهوری و رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی،  دکتر محمدحسین یادگاری به سمت سرپرست جهاددانشگاهی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی،در این حکم آمده است:

جناب آقای دکتر محمدحسین یادگاری

براساس ماده 7 اساسنامه جهاد دانشگاهی و مصوبه جلسه 89/4/29 هیئت امناء جهاد دانشگاهی و به استناد نامه شماره 197/م د ش مورخه  89/4/30 دبیر محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی به موجب این حکم به عنوان سرپرست جهاد دانشگاهی منصوب می‌شوید.

امیدوارم با استفاده از مجموعه نیروهای متعهد این نهاد ارزشمند و همه ظرفیت‌های علمی و فنی آن در انجام وظایف محوله موفق و موید باشید.

بر اساس این گزارش رییس جمهور همچنین در نامه ای از خدمات دکتر  حمید رضا طیبی رییس سابق جهاددانشگاهی قدردانی کرد.متن کامل این نامه به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر حمید رضا طیبی

سلام علیکم

بدینوسیله از زحمات و خدمات جنابعالی در دوران تصدی مسئولیت ریاست جهاددانشگاهی تشکر و قدردانی می کنم.

امیدوارم این زحمات در پیشگاه خداوند ماجور باشد و جنابعالی نیز در کلیه مراحل زندگی و خدمت به مردم عزیز و میهن اسلامی موفق و موید باشید.

عزت و سعادت جنابعالی را از خداوند منان خواستارم.