عمومی | پژوهشکده علوم و صنایع غذایی

انتصاب رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به عضویت کارگروه نظارت بر موسسه های پژوهشی و فناوری

از سوی رئیس هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری خراسان رضوی، رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به عنوان عضو کارگروه نظارت و ارزیابی موسسه های پژوهشی و فناوری و مراکز رشد و فناوری منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، به موجب این حکم «دکتر قدیر رجب زاده» به مدت 2 سال به عضویت این هیأت در خراسان رضوی در آمد.

لازم به ذکر است فعالیت های نظارتی هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری خراسان رضوی بر عملکرد مؤسسات آموزش عالی استان اعم از دولتی، غیردولتی، آزاد اسلامی، پیام نور، علمی-کاربردی و آموزش های عالی آزاد از سال 1387 آغاز شده است.

مهمترین فعالیت های این هیأت تدوین سند چشم انداز آموزشی عالی استان، تشکیل تیم های بازدید متشکل از اعضای هیأت علمی و کارکنان و برگزاری همایش های آموزشی برای اعضای این تیم ها، برنامه ریزی و هماهنگی برای انجام دو دور بازدید کامل از کلیه 130 مؤسسه آموزش عالی فعال استان و ارسال خلاصه گزارش بازدیدها همراه با تحلیل آن ها و مستندات لازم به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده است.