عمومی | پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری

۲۵محوطه تاریخی مورد بررسی و کاوش های باستان شناسی قرار می گیرد

.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، این مجوزها در نامه هایی به مدیران کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان های مختلف و به امضای سید محمد بهشتی، رییس پژوهشگاه ابلاغ شد.
این مجوزها شامل دو کاوش نجات بخشی در تپه معصوم زاده در بجنورد، تپه انوج در ملایر، کاوش اضطراری در اطراف محوطه های گنبد کبود و مدور مراغه و همچنین کاوش در چارتاقی سمیران، مجموعه دستکند زیر خواجه تپه بوئینگ و تپه اشرف می شود.
در این مدت همچنین مجوز گمانه زنی برای تعیین عرصه و پیشنهاد حریم ۸ محوطه تاریخی توسط رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری صادر شده است.
بنا به این گزارش از دیگر مجوزهای صادر شده می توان به مجوز برنامه بازنگری در لایه نگاری تپه گنج دره کرمانشاه، بررسی باستان شناختی شهرستان مرودشت برای تهیه نقشه باستان شناسی، برنامه بررسی و شناسایی محوزه های فراپارینه سنگی و نوسنگی دره رازآور، برنامه مستند نگاری، نقشه برداری و خواناسازی دستکند پری ملایر و بررسی و شناسایی آثار باستان شناختی بخش کلاترزان اشاره کرد.
برنامه حفر یک گمانه ۲ در ۲ متر برای پاسخگویی به استعلام در محدوده شرکت توسعه و فراوری آهن تنگه زاغ و همچنین برنامه حفر یک گمانه اضطراری ۲ در ۲ در محل پروژه گاز رسانی روستای فیلده رودبار از برنامه های دیگر مطالعات باستان شناسی است که در مدت مورد اشاره مجوز آنها صادر شده است.
گفتنی است که از آغاز سال تاکنون مجوز بررسی و مطالعات باستان شناسی در ۱۰۸ محوطه و اثر تاریخی توسط ریاست پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری صادر شده است.