عمومی | شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی

دومین مسابقه ملی واسط‌ مغز و رایانه(iBCIC ۲۰۱۸) با محوریت کمک به معلولین

آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز دومین مسابقه ملی واسط‌ مغز و رایانه (iBCIC) با تاکید بر کاربرد سیگنال‌های مغزی (EEG)  در توان‌بخشی افراد دارای معلولیت را در مرداد ۹۷ برگزار می‌کند.


این مسابقه در سطح ملی و در دو مرحله غیرحضوری و حضوری در قالب گروه‌هایی متشکل از اساتید، محققین و دانشجویان برگزار می‌شود.
شرکت‌کنندگان می‌بایست ‌به‌صورت گروه‌های ۲ الی ۵ نفره در این مسابقه ثبت‌نام و اعضای گروه خود را مشخص کنند.
علاقه‌مندان پس از ثبت‌نام و دریافت سوالات تا ۱۵شهریور ۹۷ فرصت خواهند داشت تا پاسخ و نتایج حاصل را  از طریق وب‌سایت آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز ارسال نمایند.


پس از اتمام مرحله اول نتایج ارسالی توسط جمعی از اساتید برجسته دانشگاه‌های تراز اول کشور داوری و برگزیدگان به مرحله حضوری (نهایی) دعوت خواهند شد و در مهرماه ۹۷ در حضور داوران به رقابت خواهند پرداخت.


در پایان به سه گروه برتر در دومین سمپوزیوم تازه‌های نقشه‌برداری مغز ایران ۱۸ و ۱۹ مهر ۹۷  جوایزی نفیس همراه با لوح یادبود اهدا خواهد شد.
در این مسابقه به گروه اول ۲۵ میلیون ریال وجه نقد و ۱۲ ساعت استفاده رایگان از خدمات آزمایشگاه، گروه دوم ۱۷ میلیون ریال وجه نقد و ۸ ساعت استفاده رایگان از خدمات آزمایشگاه، گروه سوم ۹ میلیون ریال وجه نقد و ۵ ساعت استفاده رایگان از خدمات آزمایشگاه تعلق میگرد.


واسط مغز و رایانه که گاهی واسط مغز و ماشین نیز گفته می‌شود یک راه ارتباطی بین مغز و یک وسیله خارجی می‌باشد. این واسط از مجموعه‌ای از سنسورها و اجزای پردازش سیگنال تشکیل می‌شود که فعالیت مغزی فرد را مستقیماً به یک سری سیگنال‌های ارتباطی یا کنترلی تبدیل می‌کند. به‌گونه‌ای که کاربر آن بتواند بدون نیاز به هیچ‌یک از اندام بدن و تنها با استفاده از مغز خود یک دستگاه بیرونی را کنترل نماید.


علاقه­‌مندان می­توانند جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به وب­سایت آزمایشگاه ملی نقشه­‌برداری مغز به آدرس nbml.ir مراجعه نمایند.

آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز با هدف انجام ماموریت‌های نوین در راستای پاسخگوئی به بخشی از نیازهای پژوهشی و فناوری کشور در زمینه ایجاد زیرساخت تصویربرداری و تحریک مغزی لازم برای تحقیقات شناختی و ارائه خدمات دانش بنیان و روز آمد در حوزه علوم و فناوری‌های شناختی و با بهره‌گیری از امکانات و نیروهای متخصص ایجاد شده است.

این آزمایشگاه عضو قطعی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی است و اطلاعات توانمندی‌ها و خدمات این آزمایشگاه در صفحه آزمایشگاه در پایگاه اینترنتی شبکه، قابل دسترس است.