بررسی طرح تهیه و تدوین برنامه راهبردی اقدام مشترک جهت ساماندهی مدیریت یکپارچه فضایی منطقهای شهر بندرعباس
جلسه ستاد بازآفرینی پایدار شهری استان هرمزگان با دستور اختصاصی تهیه و تدوین برنامه راهبردی اقدام مشترک جهت ساماندهی مدیریت یکپارچه فضایی منطقهای شهر بندرعباس صبح امروز با حضور مقامات استانی و مدعوین در محل استانداری هرمزگان برگزار شد.
در این جلسه، دکتر همتی استاندار هرمزگان، دکتر شکرچیزاده رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، مهندس عشایری مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری، مهندس مدرس معاون فنی و عمرانی استانداری هرمزگان، مهندس شیری مدیرکل راه و شهرسازی استان هرمزگان و هیاتهای کارشناسی از استان هرمزگان و تهران حضور داشتند.
در ابتدای نشست امروز، مهندس شیری مدیرکل راه و شهرسازی استان هرمزگان با تقدیر از شرکتکنندگان در جلسه ستاد بازآفرینی پایدار شهری استان هرمزگان، ابراز امیدواری نمود تا نتایج حاصل از تبادل نظر و گفتگوها بتواند بستر مناسبی را برای دستیابی به اهداف مورد نظر فراهم آورد.
مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری نیز در ادامه با تاکید بر ضرورت انجام مطالعات برنامه راهبردی شهر بندرعباس به عنوان کارفرمای این پروژه، گفت: استفاده از ظرفیتهای مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به عنوان اتاق فکر وزارت راه و شهرسازی در انجام جامع و مانع این طرح بسیار حائز اهمیت است.
مهندس عشایری در این جلسه همچنین خواستار به سرانجام رسیدن نتایج این مطالعات با حمایت دستگاههای ذیمدخل استانی بویژه استانداری هرمزگان شد.
دکتر شکرچیزاده رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و مجری طرح تهیه و تدوین برنامه راهبردی اقدام مشترک جهت ساماندهی مدیریت یکپارچه فضایی منطقهای شهر بندرعباس نیز با اشاره به همافزایی ایجاد شده میان دستگاههای مختلف وزارت راه و شهرسازی و دستگاههای استانی و همچنین اقدامات مفید به عمل آمده از سوی پژوهشکده معماری و شهرسازی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی ابراز امیدواری نمود تا نتایج ارزنده این پروژه و به دنبال آن، ایجاد نقشه راه جامع بتواند به ساماندهی کلانشهر بندرعباس کمک شایانی نموده و به عنوان نمونهای موفق مورد استفاده و بهرهبرداری دیگر کلانشهرها نیز قرار بگیرد.
سرپرست پژوهشکده معماری و شهرسازی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در بخش دیگری از جلسه امروز، به ارائه مختصری از پروژه برنامه راهبردی اقدام مشترک جهت ساماندهی مدیریت یکپارچه فضایی منطقهای شهر بندرعباس پرداخت.
دکتر راهب در سخنان خود، تدقیق، یکپارچه سازی و اولویتبندی مشکلات و راهحلهای به دست آمده از برنامههای توسعه و پیمایش های محیطی بدون تأکید بر راهحلهای محتوایی جدید، ارایه چارچوبی رویهای برای عملیاتی شدن راهحلها با تأکید بر ابعاد سازمانی و توجه به جایگاه و نقش ملی، منطقهای و محلی بندرعباس در برنامهریزی حوزه سکونت در تعامل با صنعت، حمل و نقل و گردشگری را مهمترین اهداف در نظر گرفته شده در این طرح عنوان نمود.
وی در ادامه احصاء 200 مسئله از طرف 17 سازمان دارای اولویت از نظر وظایف سازمانی در قالب 3 سطح راهبرد، برنامه و طرح منتج به برنامههای برآیندی و فرآیندی را در اختیار حاضران قرار داد.
پس از توضیحات سرپرست پژوهشکده معماری و شهرسازی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، مهندس مدرس معاون فنی و عمرانی استانداری هرمزگان نیز ضمن تقدیر از مجموعه مطالعات و اقدامات به عمل آمده و مشارکت تمامی دستگاههای استانی در راستای اجرای نتایج آن در شهر بندرعباس، خواستار توجه ویژه به طرح جامع حمل و نقل بندرعباس و تدقیق برنامه اقدام مشترک با طرح مذکور شد.
در بخش پایانی این جلسه، استاندار استان هرمزگان با جمعبندی مطالب ارائه شده در این جلسه گفت: برگزاری جلسات مستمر به منظور اجرای هرچه سریعتر نتایج برنامه اقدام مشترک ساماندهی کلانشهر بندرعباس باید در اولویت قرار گیرد.
دکتر همتی همچنین بر مشارکت تمامی دستگاههای استانی و انعکاس نظرات آنها در حوزه مطالعات و اجرای آن در جهت همافزایی مضاعف و تاثیر بیش از پیش منابع موثر این طرح تاکید نمود.