کارگاه بهداشت محیط در پیشگیری وکنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا دربحران ها برگزارشد
با توجه به شروع فصل گرما و احتمال شیوع بیماریهای منتقله از آب و غذا با اولویت التور ، کارگاه آموزشی دوروزه با حضور کارشناسان بهداشت محیط مراکز بهداشت شهرستان های استان درتاریخ ۱۴ و۱۵ مرداد ماه درمرکز بهداشت استان برگزار گردید.
دراین جلسه مباحثی به شرح ذیل مطرح و مورد بحث و تبادل نظر قرارگرفت :
اپیدمیولوژی بیماریهای منتقله از آب و غذا
اقدامات بهداشت محیط در پیشگیری و کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا و اقدامات بهداشتی درشرایط اضطراری
نقش آزمایشگاههای آب شهرستانها در کنترل بیماریهای منتقله از آب
تشریح برنامه های پیش بینی شده معاونت بهداشتی در سال ۹۷ جهت کنترل بیماریهای پیشگفت
دراین جلسه مباحثی به شرح ذیل مطرح و مورد بحث و تبادل نظر قرارگرفت :
اپیدمیولوژی بیماریهای منتقله از آب و غذا
اقدامات بهداشت محیط در پیشگیری و کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا و اقدامات بهداشتی درشرایط اضطراری
نقش آزمایشگاههای آب شهرستانها در کنترل بیماریهای منتقله از آب
تشریح برنامه های پیش بینی شده معاونت بهداشتی در سال ۹۷ جهت کنترل بیماریهای پیشگفت