ارتقای علمی سه عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در این احکام آورده است: تلاشهای خالصانهای که برای اعتلای علمی و تعالی معنوی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی صورت میپذیرد از مصادیق باقیاتالصالحات بشمار میرود و در پرونده اعمال، درخشان و جاودان باقی خواهد ماند.
دکتر سعید کشمیری افزوده است: تحقق اهداف متعالی و آرمانهای علمی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، مرهون نقشآفرینی و سربلندی سرداران عرصههای علم و معنویت و جهادگران عرصههای تحقیق و فنآوری خواهد بود.
ارتقای علمی این اساتید در پنجمین جلسه هیات ممیزه مستقل دانشگاه به تصویب رسیده است.
دکتر الهام رحمانی دارای مدرک دکتری تکمیلی تخصصی (فلوشیپ) / نازایی و IVF از مرتبه دانشیاری به استادی، دکتر شهناز پولادی دکترای دارای مدرک دکترای آموزش پرستاری و دکتر فاطمه فرشادپور دارای مدرک دکترای ویروسشناسی پزشکی از مرتبه استادیاری به دانشیاری ارتقاء یافتند.
دکتر الهام رحمانی دارای ۲۲ سال سابقه خدمت و ۱۶ سال فعالیت بهعنوان هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر است.
وی تاکنون عهدهدار سمتهای همچون مدیر گروه زنان، رییس بخش جراحی زنان بیمارستان شهدای خلیجفارس بوشهر، مسئول واحد مادر و کودک و عضویت در کمیتهها و شوراهای مختلف بوده است.
وی یک کتاب در موضوع تخصصی با عنوان "بررسی علل و درمان نازایی" نگاشته است و دارای ۱۸ مقاله لاتین و ۳ مقاله فارسی و ارایه مقاله در کنفرانسهای ملی و بینالمللی است.
این عضو هیات علمی در سالهای ۹۲ و ۹۶ پژوهشگر برتر و استاد نمونه در سال ۹۱ بوده است.
دکتر شهناز پولادی دارای ۱۶ سال سابقه بهعنوان هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر میباشد و دارای سمتهایی همچون رییس دانشکده پرستاری مامایی و عضویت در کمیتهها و شوراهای مختلف بوده است.
وی دارای ۱۳ مقاله فارسی و ۱۲ مقاله لاتین و ارایه مقاله در کنفرانسهای ملی و بینالمللی است و همچنین پژوهشگر برتر سال ۹۶ بوده است.
دکتر فاطمه فرشادپور نیز بهعنوان هیات علمی از سال ۸۸ به تدریس در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مشغول شد و از سال ۹۲ تاکنون نیز بهعنوان عضو هیات علمی خدمت میکند.
وی تاکنون سمتهایی همچون دبیر مسئول طرح تحول نوآوری در آموزش در حیطه علوم پایه دانشکده پزشکی و عضویت شوراهای و کمیتههای مختلفی بوده است و همچنین وی تاکنون عضویت در نشریههای داخلی و بینالمللی مختلفی را عهدهدار بوده است.
وی دارای ۳ مقاله فارسی و ۲۱ مقاله لاتین و ارایه مقاله در کنفرانسهای ملی و بینالمللی است.
ثبت بیش از ۱۰۰ ژن در پایگاه بانک ژنی و دو اختراع طراحی و ساخت دو کیت الایزا از دیگر فعالیتهای علمی این عضو هیات علمی میباشد.
همچنین دکتر فرشادپور استاد نمونه در سال ۹۶ بوده است.
انتهای پیام/ م.خ ۲۰۱۰