برگزاری کارگاه عملی افزودنی های آرد، تهیه خمیر و پخت نان
در یک دوره عملی ویژه کارشناسان و مسئولین کارخانجات آرد استانهای خراسان رضوی، شمالی و جنوبی در محل پایلوت نان بخش تحقیقات فنی و مهندسی خراسان، شرکت کنندگان با انواع افزودنی های صنایع پخت، روشهای پخت و آزمون انواع نان آشنا شدند. این دوره به درخواست شرکت تعاونی تامین نیاز کارخانجات آرد و موسسه آموزشی تانیکا وابسته به انجمن صنفی کارخانجات آرد خراسان و با همکاری اتحادیه نانوایان مشهد و تدریس اعضای هیات علمی بخش، آقایان دکتر کریمی و دکتر قیافه داودی و سرکار خانم دکتر شیخ الاسلامی در دو روز برگزار گردید .