عمومی | دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

برگزاری شصت و دومین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان چهارمحال و بختیاری

وب دا؛ شصت و دومین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان چهارمحال و بختیاری صبح روز یکشنبه هفتم مرداد ‌ماه ۹۷ درسالن اجتماعات شهید مردانی استانداری برگزار شد.
به گزارش وب دا به نقل از روابط عمومی معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد؛ شصت و دومین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان به ریاست مردانی معاون سیاسی، امنیتی استانداری و حضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد دکتر خالدی فر و معاون اجتماعی دانشگاه دکتراحمدی و مدیران کل ادارات سلامت محور استان و معاونین دانشگاه علوم پزشکی در سالن شهید مردانی استانداری تشکیل شد.
معاون سیاسی امنیتی و رئیس کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان چهارمحال و بختیاری در این جلسه با اشاره به تلاش های دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در حوزه سلامت و امنیت غذایی و همچنین سفر اخیر وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به استان، ضمن تشکر از فعالیتهای ریاست دانشگاه و همکاران در معاونت های دانشگاه و شهرستانهای ۹ گانه در راستای ارتقاء سلامت مردم ، با بیان اینکه موضوع بهداشت و سلامت به عنوان یکی از مهمترین مباحث در پیشگیری از افزایش هزینه‌های درمانی در سطح کشور است که باید مدنظر قرار گیرند اظهار داشت : یکی از مهمترین وظایف شورای سلامت و امنیت غذایی کاهش هزینه‌های درمانی و سیاستگزاری برای کاهش بار بیماریها است و وقتی صحبت از اجتماعی شدن سلامت و درگیر کردن جامعه در خصوص مسائل سلامت می‌شود کارگروه سلامت و امنیت غدایی نقش محوری پیدا می‌کند و کارگروه های شهرستانی باید بسیار فعال تر و جدی تر از قبل موضوعات و مسایل شهرستانی را در این کارگروه مورد کنکاش و با اتخاذ تصمیم مناسب به ارتقای سلامت جمعیت تحت پوشش توجه نمایند و موضوعاتی که در شهرستان قابل حل نیستند را به استان ارجاع دهند.
مردانی افزود: با توجه به موضوع اجتماعی شدن سلامت همه مسئولان، دستگاههای و ارگانهای ذیربط ،آحاد مردم،سازمانهای مردم نهاد ،خیرین سلامت باید علاوه برکارهای اجرایی که انجام می‌دهند برای موضوع سلامت و مشارکت در کانون های سلامت محله هم اهمیت قائل شوند و مشارکت فعالانه در حوزه سلامت داشته باشند.
وی با تاکید براینکه سلامت مردم مهمترین اولویت اصلی جامعه است، باید بر همه چیز اولویت داشته باشد بیان کرد: به جهت اینکه برنامه های حوزه سلامت با سلامت مردم سر و کار دارد، باید به طوری جدی در این حوزه وارد شد. مقوله سلامت و امنیت غذایی جامعه باید به صورت خیلی جدی حمایت شود و در این مسیر، نظارت ها باید با هماهنگی بین بخشی صورت گیرد تا اثر مناسبی بر جای بگذارد .
مردانی در ادامه تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی به عنوان متولی سلامت، در راستای سلامت جامعه تلاش می کند،اما نکته ای که باید مورد توجه باشد این است که نباید تصور شود که همه وظایف و اقدامات بر دوش این دانشگاه است و دیگر دستگاه ها نیز باید وظایف خود را در راستای تحقق سلامت پایدار و مولفه های اجتماعی سلامت که حدود ۷۵% عوامل تعیین کننده سلامت هستند را مورد توجه قرار دهند. دستگاه ها باید نسبت به مسائل بهداشتی و سلامت مرم دغدغه داشته باشند و انتظار است که در این زمینه با همه توان تلاش کرده و همکاری لازم را با دانشگاه علوم پزشکی داشته باشند و برای رسیدن به جامعه ای سالم و پویا و ارتقاء سلامت اجتماعی همه باید تلاش کنیم و خود را مسئول بدانیم.
معاون اجتماعی دانشگاه علوم زشکی شهرکرد نیز در ادامه این جلسه با اشاره به برگزاری مطلوب مجامع سلامت در تمامی شهرستانهای نه گانه