پنجمین جلسه کمیته دارو و تجهیزات و لوازم پزشکی ستاد تحول سلامت دانشگاه برگزار شد
گالری تصاویر
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، این جلسه روز چهارشنبه ۳ مرداد ماه ۹۷ با حضور دکتر منان حاجی محمودی، معاون غذا و دارو دانشگاه، دکتر محمدرضا رویینی، رییس داروخانه های بیمارستانی دانشگاه، مدیران و کارشناسان معاونت غذا و دارو و برخی از مدیران و مسئولان فنی داروخانه های بیمارستانی و نماینده مدیریت آمار و فناوری دانشگاه در محل سالن شورا معاونت غذا و دارو برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر منان حاجی محمودی به فرمت گزارش های درخواستی ماهیانه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای کنترل خرید بیمه ای دارو و تجهیزات و نیز کنترل بهره وری بیمارستانها اشاره کرد.
در ادامه فرمت گزارش ها با هم اندیشی حاضرین مورد بحث و بررسی و بازبینی قرار گرفت و مقرر شد پس از اعمال نظرات اصلاحی در نامه ای رسمی برای روسای بیمارستان ها ارسال شود.
معاون غذا و دارو همچنین در خصوص پیگیری مصوبات جلسه گذشته در خصوص صرفه جویی در بخش هتلینگ بیمارستانها و به مکاتبه با بیمارستانها اشاره و اعلام کرد با تک تک بیمارستان ها در خصوص میزان ریالی مصرف اقلام هتلینگ برای سه ماهه اول سال ۹۷ مکاتبه صورت گرفته و توضیحات تکمیلی نیز در خصوص نحوه صرفه جویی در این خصوص با جزئیات پس از بررسی و تحلیل نتایج به صورت مصوبات ستاد تحول اعلام خواهد شد.
وی در این خصوص افزود: پگ های جراحی قابل استریل مجدد یکی از مهمترین اقلام پر هزینه هتلینگ است که با استفاده از ظرفیت های موجود دانشگاه و استریل مجدد آنها می توان به میزان زیادی از این هزینه کاست.
در ادامه جلسه دکتر کارگر، مسئول واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو به ارائه گزارشی مقایسه ای از مصرف برخی داروها از جمله آنتی بیوتیک ها، داروهای تحت پروتکل، مواد حاجب و ... در سه ماهه اول سال ۹۷ و مقایسه آن با سال ۹۶ پرداخت و راهکارهای مدیریت هزینه در مصرف مواد حاجب، داروهای تحت پروتکل مانند آلبومین، استامینوفن تزریقی و پنتورپزازول، همچنین مکمل ها به بحث گذاشته شد.
در ادامه ظرفیت استریل مجدد اقلام و تجهیزات پزشکی در بیمارستان ها بررسی و مقرر شد برخی از اقلام در راستای اجرای دستورالعمل ابلاغی وزارت بهداشت از فهرست خرید اقلام داروخانه حذف و توسط خود بیمارستان خریداری شود.
در پایان جلسه نیز دکتر حاجی قاسمی مدیر اجرایی بیمارستان مرکز قلب به بررسی تغییرات هزینه تمام شده استفاده از پگ های پارچه ای جراحی به جای پگ های یک بار مصرف برای انجام اعمال جراحی در یکسال پرداخت.