اولین نشست مشترک سازمانهای مردم نهاد و موسسات خیریه حوزه سلامت/خدمات حوزه سلامت اطلاعرسانی شود
مدیرکل صدا و سیمای همدان گفت: خدمات حوزه سلامت اطلاعرسانی شود.
به گزارش پایگاه خبری وبدا در همدان، نخستین نشست مشترک سازمانهای مردمنهاد و موسسات خیریه حوزه سلامت با حضور مدیرکل و معاونان صدا و سیما مرکز همدان و قائم مقام رییس دانشگاه و معاون امور اجتماعی برگزار شد.
مدیرکل صدا و سیمای همدان با اشاره به اینکه فقر در بسیاری از محتواهای رسانهای وجود دارد به بیان مطالبی در خصوص اهمیت آگاهی فعالان حوزه سلامت از توانایی و مثمرثمر بودن رسانه ملی پرداخت و گفت: سازمان صدا و سیما همه خدمات جامعه را در قالب شبکههای عمومی، موضوعبندی، تخصصی، اختصاصی و استانی پوشش میدهد.
مهدی دهقاننیری با اشاره به برخی مشکلات رسانه ملی در استانهای مختلف گفت: اگر تولید محتوا توسط فعالان حوزه سلامت انجام شود در حوزه صدا و سیما پوشش داده خواهد شد.
وی به برگزاری جلسه با فرمانداران شهرستانها و قول مساعدت برای در اختیار قراردادن زمان برای هر شهرستان اشاره کرد و به بیان مثالهایی از گستردگی فعالیتهای صدا و سیما پرداخت.
مدیرکل صدا و سیمای همدان گفت: برنامههای مختلفی با مخاطبان خاص در صدا و سیمای مرکز همدان تهیه میشود و درخواست ما اطلاعرسانی خدمات حوزه سلامت به مردم است.
وی با بیان اینکه راههای مختلفی برای تعامل صدا و سیما با سمنهای سلامت وجود دارد گفت: از این به بعد تیزرهای تبلیغاتی با دریافت نامه از سمنها با رویکرد حمایتی پخش شود.
دهقاننیری با تاکید بر نبود مجوز پخش برای برخی اخبار، برای همکاری هر چه بیشتر با مجموعه دانشگاه علوم پزشکی همدان و سمنهای حوزه سلامت قول مساعد داد.
کرباسی معاون صدا و حاجیلو مدیر تولید سیما و نوریه معاون فضای مجازی، سماوات معاون برنامه ریزی و نظارت، عباسی مدیر خبر نیز پبشنهادهایی در خصوص معرفی سازمانهای مردم نهاد بیان کردند و بر لزوم تایید محتوای علمی و صلاحیت موارد مطرح شده توسط افراد صاحب نظر و متخصصان تاکید کردند.
عباسی مدیر خبر صدا و سیمای همدان اعلام سوژهها برای تهیه گزارش، تولید محتوا از سوی سمنها و تولید برنامه توسط مجموعه خبر صدا و سیما را خواستار شد.
مدیر روابط عمومی دانشگاه نیز تعامل صدا و سیمای مرکز همدان و دانشگاه علوم پزشکی همدان را ویژه دانست و یادآور شد که پخش زنده برخی برنامههای اخیر دانشگاه از چند شبکه رسانه ملی انجام شده است.
جعفر شاهرخی با بیان اینکه ۳۰ درصد اخبار در استان همدان مربوط به حوزه پزشکی است با اشاره به برنامههایی همچون مجله پزشکی و خانه و زندگی؛ دو موضوع ایجاد رادیو سلامت و شبکه سلامت استان را پیشنهاد کرد.
در ادامه نمایندگان سمنهای حوزه سلامت به بیان اهداف و درخواستهای خود از صدا و سیمای مرکز همدان پرداختند.