برگزاری المپیاد زمینهساز تحرک بهسوی فناوری و علوم پیشرفته با برگزاری است
دبیر المپیاد دانشجویی سلولهای بنیادی و مهندسی بافت، از برگزاری موفقیتآمیز «نخستین المپیاد دانشجویی سلولهای بنیادی و مهندسی بافت» همزمان با سایر المپیادهای کشور در ۲۸ و ۲۹ تیرماه سال جاری خبر داد.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، احسان عارفیان، مدیر توسعه آموزش، پژوهش و منابع انسانی ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی، در رابطه با این المپیاد گفت: اولین المپیاد بینرشتهای سلولهای بنیادی و مهندسی بافت به همت سازمان سنجش آموزش کشور و با حمایت مادی و معنوی ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای اولین بار در کشور و در دنیا برگزار شد.
وی افزود: با توجه به پیشرفت روزافزون این حوزه از علوم نوین در دنیا، ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی برای ترویج و توسعه این مهم در سطح کشور اقدام به برگزاری این المپیاد کرد. این المپیاد در مرحله نهایی همزمان با آزمون المپیادهای رسمی کشور در پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور با حضور داوطلبینی از رشتههای ژنتیک، زیستشناسی، مهندسی شیمی، شیمی، اصلاح نباتات، مهندسی صنایع و مهندسی مواد و متالوژی برگزار شد.
عارفیان ادامه داد: طبق برنامهریزیهای صورت گرفته توسط سازمان سنجش آموزش کشور در سال جاری برگزیدگان مرحله اول المپیادهای علمی برگزار شده در ده منطقه از کشور به همراه برگزیدگان آزمون متمرکز دانشگاهها در رشتههای مرتبط مجاز به شرکت در مرحله نهایی این المپیاد بودند.
وی بیان کرد: داوطلبان این المپیاد در روز پنج شنبه با پاسخ دادن به سوالات دروس پدیدههای انتقال جرم، زیستشناسی سلولی و ملکولی، بیوشیمی و شیمی آلی و فیزیولوژی به رقابت با هم پرداختند و در روز جمعه به سوالات زیست مواد و ژنتیک پاسخ دادند.
دبیر المپیاد دانشجویی سلولهای بنیادی و مهندسی بافت همچنین از برخورداری برگزیدگان اولین المپیاد دانشجویی سلولهای بنیادی و مهندسی بافت از تسهیلات ویژه خبر داد و گفت: این برگزیدگان میتوانند مثل سایر المپیادهای علمی کشور از امتیازات شورای هدایت استعدادهای درخشان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری استفاده کنند.
وی افزود: همچنین هماهنگی لازم توسط ستاد توسعه علوم و فناوری سلولهای بنیادی معاونت علمی و سازمان سنجش آموزش کشور برای ادامه تحصیل برگزیدگان این المپیاد در مقطع ارشد با دانشگاههای مادر پذیرنده کشور صورت پذیرفته است.
وی در پایان تاکید کرد: این رشته از المپیاد به دلیل بینرشتهای بودن و کاربرد عمده در علوم پزشکی میتواند مسیرها را برای دستیابی کشور به فناوری و علوم پیشرفته مربوطه هموارتر کند.
پایان پیام/۲۹