انعقاد تفاهمنامه دانشگاه صنعتی سجاد با شهرداری ثامن
در راستای توجه به توانمندیهای درونی به عنوان یکی از اصول اقتصاد مقاومتی و با عنایت به لزوم تبدیل یافتههای علمی- دانشگاهی به ابزاری برای توسعه شهرها و جامعه بشری و ... در روز یکشنبه مورخ ۹۷/۴/۱۷ بازدیدی توسط جمعی از اساتید دانشگاه صنعتی سجاد به همراه رئیس، معاون پژوهشی و مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه از فعالیتهای شهرداری ثامن انجام شد. در این بازدید ابتدا از مناطق اطراف حرم و فعالیتهای گسترده شهرداری ثامن در این منطقه بازدید به عمل آمد و پس از آن نشستی در دفتر شهردار منطقه ثامن برگزار شد. در این نشست ابتدا جناب آقای دکتر حائریان از توانمندیهای دانشگاه صنعتی سجاد سخن گفتند و بصورت ویژه به معرفی دانشکده عمران، معماری و شهرسازی پرداختند و سپس هر کدام از اساتید به منظور ارتباط پایدار پژوهشی و کاربردی دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه با شهرداری ثامن مواردی را مطرح نمودند. در ادامه شهردار منطقه ثامن جناب آقای مهندس نعمتی نیز گزارشی تفضیلی از اهم اقدامات شهرداری ثامن را ارائه نمودند و در پایان چهارچوبی برای ارتباط پژوهشی و کاربردی بین دانشگاه و شهرداری مطرح شد و تفاهمنامهای بین دانشگاه و شهرداری با امضا رئیس محترم دانشگاه و شهردار محترم منطقه ثامن منعقد گردید.
بخشی از متن تفاهم نامه:
در راستای توجه به توانمندیهای درونی به عنوان یکی از اصول اقتصاد مقاومتی و با عنایت به لزوم تبدیل یافتههای علمی- دانشگاهی به ابزاری برای توسعه شهرها و جامعه بشری، تعامل بیشتر با مراکز دانشگاهی و نهادهای مدیریتی، کاربست نتایج تحقیقاتی دانشگاهها و مراکز علمی به کمک مدیران اجرایی و نیز ضرورت بهرهوری از قابلیتهای بالقوه و بالفعل نخبگان دانشگاهی، فناوریهای نوین خدمات شهری برای تقویت حس زیارت و تعمیق معنویت به زائرین و شهروندان میگردد.
موضوعات تفاهم نامه:
۱- اجرای پروژههای تحقیقاتی- کاربردی مورد نیاز سازمان مجری و تدوین دانش فنی.
۲- همکاری در تعریف و اجرای عناوین پژوهشی در چهارچوب تعریف پایاننامههای تحصیلات تکمیلی.
۳- ارائه سمینارها، دورههای تخصصی، کارگاهها و دورههای آموزشی کوتاهمدت، جشنوارهها و کنفرانسهای علمی مشترک.
۴- بهرهمند شدن طرفین از امکانات یکدیگر از قبیل توان فکری، تجربی، پژوهشی، کتابخانهای، ارتباطات بینالمللی و دادههای قابل استفاده در پژوهش و تحقیق.
۵- حمایت از ایدههای نو در حوزههای مرتبط.
۶- بکارگیری توانمندیهای دانشگاه جهت رفع نیازهای سازمان محری طرح.
۷- انجام بازدیدهای متقابل علمی برای دانشجویان و کارکنان سازمان مجری طرح.
۸- توسعه روشها، معیارهای جدید و هدایت تلاشها به سمت توسعه قابلیتها و حل مسائل.
۹- انجام پروژههای مورد نیاز سازمان محری در صورت سفارش و پیشبینی نیازهای آتی.
لینک خبر در سایت شهرداری ثامن:
https://go.sadjad.ac.ir/2A1vykb