دانشگاه علامه طباطبائی رتبه نخست کشور در «ارائه خدمات تغذیهای دانشجویان» را کسب کرد
به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه علامه طباطبایی، رتبهبندی و سطحبندی خدمات تغذیهای توسط کارشناسان برگزیده صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجامشده است که در آن ۱۲۵ دانشگاه دولتی کشور حضورداشتهاند.
بر اساس نتایج اعلامشده، دانشگاه علامه طباطبائی ضمن کسب رتبه سطح یک (سطوح ۱ الی ۳)، دارای رتبه ۱ الی ۹ کشوری در بخش فضا و تجهیزات آشپزخانه در بین ۱۷۸ آشپزخانه و همچنین رتبه ۱ الی ۹ کشوری در بخش فضا و تجهیزات در بین ۳۵۰ سالن غذاخوری دانشگاهی شده است.
ایجاد تثبیت تنوع غذایی برای دانشجویان در وعده ناهار، شام و صبحانه، اضافه کردن حدود ۲۳ نوع غذا به برنامه غذایی دانشجویان، ارتقای کیفی غذاهای روزانه با ارائه بیش از ۴۰ نوع غذای بدون تکرار، رعایت چرخش غذاها در روزهای هفته، وجود غذاهای بومی در برنامه غذایی، رعایت اصل تناسب در غذای روزانه، تنظیم برنامه غذایی مناسب با ذائقه غذایی گروه دختران و پسران و همچنین ارتقای کیفیت مواد اولیه مورداستفاده مانند برنج ایرانی، گوشت قرمز و سفید گرم و استفاده از روغنهای بدون ترانس بالا از جمله اقدامات انجامشده توسط مدیریت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی است.
تعمیر و تجهیز و بهروز رسانی هفت آشپزخانه و ۱۱ سالن غذاخوری، ساخت سردخانههای زیر صفر و بالای صفر، تبدیل آشپزخانههای سنتی به صنعتی و ایجاد خط سلفسرویسهای متعدد باهدف ارائه خدمات بهتر، ارزیابی و کنترل روزانه هر یک از آشپزخانهها و سالنهای غذاخوری طی سالهای ۱۳۹۴ الی ۱۳۹۷ در کسب این موفقیت تاثیر بسزایی داشته است.
ل.م ۵۴/ ع /. ع ۵۷