فرآورده گوشتی غیرقابلمصرف در تنگستان کشف و جمعآوری شد
مهندس حسن اوجی گفت: در راستای تامین و ارتقای سطح سلامت جامعه، اطمینان از دسترسی مردم به مواد غذایی سالم و بررسی شرایط بهداشتی محلهای تهیه و توزیع، بازدیدهای مستمری را در طول سال از این مراکز به عمل میآوریم و در صورت عدم رعایت موازین بهداشتی با واحدهای متخلف برخورد میکنیم.
وی با اشاره به حساسیت شرایط نگهداری مواد غذایی خام عنوان داشت: شهروندان گرامی ضمن تهیه اینگونه مواد غذایی از مراکز معتبر به تاریخ تولید و انقضای آن نیز توجه کنند.
کارشناس واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان اظهار داشت: مردم میتوانند در صورت مشاهده هرگونه مشکلات و مخاطرات بهداشتی با ۱۹۰، سامانه رسیدگی به شکایات مردمی وزارت بهداشت تماس بگیرند.
انتهای پیام/ ن.ا ۳۰۱۰