عمومی | دانشگاه علوم پزشکی کردستان

تشکیل کارگروه تخصصی کشف تقلبات در مواد غذایی

تشکیل کارگروه تخصصی کشف تقلبات در مواد غذایی

تشکیل کارگروه تخصصی کشف تقلبات در مواد غذایی یکشنبه، ۳۱ تیر ۱۳۹۷

اولین کمیته هماهنگی آزمایشگاه کنت رل مواد غذایی با حضور معاون غذا و دارو، مدیر آزمایشگاه، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و کارشناسان آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و داروی استان تشکیل شد. در ابتدای جلسه مهندس رزگار ذره بین گزارشی اجمالی از فعالیت های آزمایشگاه کنترل در سال ۱۳۹۶ و همچنین سه ماهه اول سال جاری را ارائه نمود. مدیر آزمایشگاه در ادامه پیشرفت های صورت گرفته در کنترل ایمنی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی را تشریح نموده و از تشکیل کارگروه تخصصی بررسی و کشف تقلبات در استان خبر داد.

معاون غذا و داروی دانشگاه ضمن تشکر از زحمات کادر فنی آزمایشگاه در افزایش کمی و کیفی کنترل کیفیت محصولات ارسالی از واحدهای مختلف نظارتی استان بر لزوم هدفمندسازی آزمایشات صورت گرفته تاکید کرد. در پایان کارشناسان بخش های آنالیز دستگاهی، آزمایشگاه شیمی و میکروبی به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.