عمومی | مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران

بازدید دکتر کاظم خاوازی از پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در تبریز


بازدید دکتر کاظم خاوازی از پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در تبریز

دکتر کاظم خاوازی، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی از آزمایشگاه ­ها و گلخانه پیشرفته تحقیقاتی پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی تبریز از پژوهشکده های تابعه پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به نقل از پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی تبریز، در این بازدید که ۲۷ تیرماه سال جاری صورت گرفت، دکتر خاوازی با ابراز مسرت از دستاوردهای پژوهشکده و آمادگی سازمان به منظور حمایت از فناوری های قابل تجاری سازی، ابراز امیدواری کرد با تدوین برنامه راهبردی و هدفمند، فعالیت های پژوهشی و فناورانه این پژوهشکده در رفع معضلات و تامین نیازمندی های بخش کشاورزی در حوزه تحت فعالیت، بیش از پیش، موثر و مفید باشد.
همچنین دکتر حجازی، رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی تبریز و نیز مجریان طرح­ های پژوهشی در این بازدید، گزارش کاملی از طرح ها و پروژه های پژوهشی در حال اجرای این پژوهشکده، دستاوردها و فناوری ­های حاصل از آن را ارائه کردند.

در این بازدید همچنین تاکید شد محققان پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی تبریز در تحقیقات خود در زمینه باکتری های اسید لاکتیک بومی به فناوری تولید نگهدارنده های طبیعی مورداستفاده در صنایع لبنی دست پیدا کردند که این فناوری می تواند با افزایش ماندگاری محصولات تخمیری لبنی مانند ماست، دوغ و پنیر، مشکلات موجود در ماندگاری این محصولات را با تکیه بر روش های طبیعی مرتفع نماید.

بر اساس اظهارات محققان پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی تبریز، استفاده از این شیوه از نظر مقررات و استانداردهای بین المللی پذیرفته شده و می تواند نقشی اساسی در گسترش بازارهای صادراتی و در نتیجه پایداری تولید محصولات لبنی و شیر خام کشور ایفا نماید.

گفتنی است پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در حال مذاکره با بخش های خصوصی مرتبط برای تجاری سازی این فناوری است.