عمومی | دانشگاه مازندران

مجتمع شهید نواب صفوی با داشتن حدود ۱۰۰۰ متر نوار ساحلی دریای خزر، یکی از بکرترین سواحل استان محسوب می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، دکتر سید محمد متولی معاون دانشجویی دانشگاه مازندران در گفت و گو با روابط عمومی دانشگاه، به معرفی و همچنین گزارش اهم فعالیت های انجام گرفته در مجتمع رفاهی و سرای دانشجویی شهید نواب صفوی پرداخت.
دکتر متولی در این گفت و گو با اشاره به این که سرای دانشجویی شهید نواب صفوی با قدمت بیش از ۵۰ سال، با عناوینی مختلف مورد بهره برداری قرار گرفته که بارزترین آن، استفاده به عنوان خوابگاه دانشجویی بوده است، گفت: این مجتمع با داشتن حدود ۱۰۰۰ متر نوار ساحلی دریای خزر، یکی از بکرترین سواحل استان محسوب می شود که ساختمان های این مجتمع به دلایلی همچون قدمت بالا و شرایط آب و هوایی محیط، در طول این سال ها دچار فرسودگی و استهلاک شده، به نحوی که در سالیان اخیر، دانشجویان هم راغب به سکونت در این محیط نبودند.
معاون دانشجویی دانشگاه مازندران افزود: عنایت ویژه دکتر میرنیا ریاست دانشگاه و همچنین حمایت صندوق رفاه دانشجویان کشور در بازسازی و بهسازی بناهای این مجتمع، این معاونت را بر آن داشت تا در راستای رفاه حال دانشجویان، اقدام به بازسازی و احیای مجدد این مجتمع زیبا نماید.
دکتر متولی با بیان این که روند بازسازی صرفا منحصر به ساختمان ها نبوده است، ادامه داد: زیباسازی محیط و بهره برداری از ساحل بی نظیر برای اقشار دانشگاهی اعم از اعضای هیات علمی، کارمندان و دانشجویان دانشگاه مازندران و مهمانان از سایر دانشگاه ها و وزارت عتف، از جمله فعالیت هایی است که به انجام رسیده یا در حال انجام می باشد تا از این طریق، به حفظ و صیانت از این مجتمع کمک نماییم. تاکنون به دلیل پیشروی آب دریا در گذشته، حدود ۶ هکتار از این اراضی در داخل دریا قرار گرفت.
عضو هیات رییسه دانشگاه در ادامه به نتیجه این فعالیت های گسترده در بخش های مختلف اشاره و خاطرنشان کرد: از مهمترین نتایج در حوزه دانشجویی می توان به افزایش بیش از ۳۲۰ ظرفیت خوابگاهی، ارتقا سطح رضایت مندی دانشجویان، ایجاد فضای اختصاصی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و ایجاد جاذبه برای پذیرش دانشجویان غیر ایرانی اشاره کرد. همچنین در حوزه عمرانی، جلوگیری از استهلاک ساختمان ها و ارتقا سطح کیفی ابنیه، افزایش سطح امنیتی و فیزیکی مجتمع و در حوزه رفاه عمومی دانشگاهیان نیز می توان به استفاده مفید و بهینه همکاران دانشگاهی از امکانات مجتمع و پذیرش مهمانان در فصول مختلف سال اشاره کرد.
دکتر متولی با تاکید بر این که مجموع این فعالیت ها، موجبات رضایت مندی و مباهات کلیه دانشگاهیان دانشگاه مازندران به داشتن چنین فضای دلنشین و زیبا در کنار ساحل دریای خزر را فراهم نموده است، افزود: فعالیت های انجام شده در مجتمع مذکور بسیار مفصل و گسترده است که در اینجا به بعضی از برجسته ترین آنها اشاره می کنیم:
۱-    بازسازی و به سازی اساسی بلوک های دانشجویی ۵، ۶، ۷ و ۸ جهت اسکان دانشجویان
۲-    تجهیز ۴ بلوک از بلوک های دانشجویی به سیستم سرمایشی (اسپلیت)
۳-    ساخت دیوار سنگی و ایجاد فضاهای تفریحی با  ساخت آلاچیق های جدید و امکانات رفاهی جانبی
۴-    ایجاد سالن همایش ساحلی
۵-   ایجاد زمین های ورزشی چند منظوره ساحلی (والیبال ساحلی، فوتبال ساحلی، تنیس ساحلی و...)
۶-    بازسازی و تعمیر اساسی ویلاهای (مهمانسراهای) ۶ و ۷ و ۸ و تجهیز کامل کلیه ویلاها.
۷-  ایجاد و بازسازی مسیرهای اصلی و فرعی مجتمع به منظور دسترسی آسان بلوک های دانشجویی و ویلاها به ساحل و دریا
۸-    فنس کشی و ایجاد دیواره سنگی جنب رودخانه (ضلع شرقی) با هدف حفظ حریم و صیانت از محیط مجتمع
۹-    توسعه فضای سبز کل مجتمع با اجرای طرح آبیاری قطره ای و کاشت متنوع گیاهی
۱۰-    افزایش فضای مهمان پذیری با تغییر و ساخت ساختمان سرپرستی سرای دانشجویی
۱۱-    ایجاد فضای مناسب برای نصب دستگاه کنترل تردد(گیت) در محل استقرار همکاران انتظامات
۱۲-    راه اندازی طرح سالم سازی دریا ویژه آقایان و بانوان با هدف بهره گیری همکاران به همراه خانواده های محترم شان
۱۳-    اجرای طرح رفاهی تغذیه و ارایه غذا با قیمت و کیفیت مناسب برای همکاران دانشگاهی
۱۴-  تامین روشنایی محوطه و ساحل دریا
۱۵-  تامین تجهیزات ورزشی برای سالن های مجتمع
۱۶-    تسطیح ساحل و ایجاد فضای سبز حاشیه دیواره سنگی
معاون دانشجویی دانشگاه مازندران در پایان این گفت و گو یادآور شد: برخی از امورات و طرح ها در حال انجام می باشد که از جمله آنها می توان به ایجاد چمن مصنوعی و همچنین بازسازی و تجهیز کامل بلوک های دانشجویی ۱ و ۲ اشاره کرد.

روابط عمومی دانشگاه مازندران
امور رسانه های گروهی

تصاویر بیشتر