عمومی | دانشگاه علوم پزشکی تهران

برگزاری نشست رئیس بیمارستان سینا با گروه های جراحی عمومی و عروق این مرکز

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا، نشست دکتر محمد طالب پور، رئیس این مرکز با گروه های جراحی عمومی و جراحی عروق بیمارستان، دوشنبه ۲۵ تیرماه سال ۹۷ با حضور مهندس هادی مخبر، مشاور رئیس در سالن شورای ریاست برگزار شد.
دکتر طالب پور، ضمن تشکر از حضور استادان در این جلسه، هدف این نشست ها را بیان نقایص موجود در بیمارستان و طرح ایده های منطقی و واقعگرایانه توسط اعضاء هیئت علمی برای دستیابی به یک بیمارستان استاندارد دانست. ایشان تصریح کرد: در این جلسه ها سعی می شود به بررسی مشکلات پرداخته شود و پس از یک جمع بندی، مسائل به ترتیب اهمیت آنها مورد ارزیابی قرار گیرد.
دکتر هادی احمدی آملی، رئیس بخش VIP بیمارستان، با بیان اینکه به طور قطع ما نیز انتظار نداریم که در شرایط موجود همه نقایص به سرعت رفع شود و برطرف شدن کوچکترین مسائل نیز می تواند راه گشایی بزرگ باشد. گفت: خوشبختانه در این سال ها به تعداد اعضای هیئت علمی گروه جراحی افزوده شده و برای جذب مجدد متخصص جراحی عمومی در این مرکز نیاز به حمایت های همه جانبه ریاست بیمارستان داریم و از طرفی با کمک های مهندس مخبر، بخش ها هم‌اکنون بازسازی و نوسازی شده اند اما یکی از مشکلات این گروه کمبود تجهیزات می باشد.
ایشان همچنین، خواستار تهیه مانومتر و اقلام تجهیزاتی کوچک برای اتاق های عمل شد و بر راه اندازی بخش دی‌کر در راستای تسریع فرایند درمان و کاهش اتلاف وقت بیماران  تاکید کرد.
دکتر علی یعقوبی نوتاش، رئیس بخش جراحی دو این مرکز، مشکلات موجود را به دو دسته بین گروهی و سیستمی تقسیم کرد و بیان داشت: این مرکز در سال ۱۳۵۳ جزء اولین بیمارستان هایی بود که ERCP در آن انجام می پذیرفت.
ایشان در ادامه تصریح کرد: بسیاری از تجهیزات مورد نیاز فرسوده شده اند و نیازمند خریداری و به روز رسانی می باشند و نبود امکانات مورد نیاز سبب خستگی کاری می شود.
وی راه اندازی بخش جراحی عمومی و تروما و همچنین بخش جراحی عمومی با گرایش گوارش  برای بیمارستان سینا را ضروری تلقی کرد و بیان داشت: این دو بخش می توانند، بخش های اساسی برای تربیت دانشجویان، اینترن ها و دستیاران باشند و برای آموزش و جذب فلوشیپ باید تلاش کنیم.
ایشان همچنین بر جذب نیروی هیئت علمی جراحی عمومی در راستای تحقیق و پژوهش تاکید کرد و حضور یک نفر منشی را برای جمع آوری شرح حال و شرح عمل بیماران، اطلاعات و ثبت نرم افزاری پرونده های پزشکی ضروری دانست.
دکتر جواد سلیمی، فوق تخصص جراحی عروق و اندوواسکولار بیمارستان، با بیان اینکه باید دو نوع برنامه ریزی انجام شود یک برنامه کلان و بلند مدت و یک برنامه کوتاه مدت، پیشنهاد تشکیل کمیته ای برای راه‌اندازی یک نرم افزار تخصصی با قابلیت جستجو برای ثبت پرونده های پزشکی را مطرح کرد.
ایشان در ادامه ضمن تشکر از دکتر پورمند، رئیس پیشین بیمارستان و مهندس مخبر از راه اندازی و تجهیز بخش کت لب جدید، بیان داشت: با این اقدام به میزان ارجاع بیماران به این مرکز افزوده شده و این افزایش بیمار خود نیازمند تجهیز و امکانات بیشتری است.
دکتر احسان رحیم پور، متخصص جراحی عمومی بیمارستان، با بیان اینکه سایت دانشکده پزشکی به دو زبان فارسی و انگلیسی ارتقاء یافته است از استادان خواستار، ارائه اطلاعات و گزارش بیماران جالب توجه خود برای درج در این سایت شد.
دکتر لعبت گرانپایه، متخصص جراحی عمومی این مرکز، با تاکید بر فرسوده بودن تجهیزات بیان داشت: فرسوده بودن تجهیزات سبب تاخیر در اعمال جراحی می شود.
دکتر ماهرخ دائمی، رئیس بخش جراحی یک، نیز بر رفع مشکلات کوچک اتاق های عمل در راستای عملکرد بهینه تر تاکید کرد.
دکتر رضا حاجبی، متخصص جراحی عمومی این مرکز ، ضمن قدردانی از حمایت های استادان پیشکسوت و نگاه پدرانه آنها به استادان جوان، بیان داشت: خوشبختانه بر تعداد بیماران نسبت به گذشته افزوده شده است اما باید برای جذب بیماران از طریق استادان گروه داخلی تلاش  بیشتری انجام پذیرد.
دکتر عادل یزدانخواه، متخصص جراحی عمومی بیمارستان، بر ضرورت توجه به اقتصاد درمان تاکید کرد و تسریع در فرایند درمان و تعیین و تکلیف بیماران را محسوس دانست.
وی با بیان اینکه باید درمانگاه ها گرایش‌دار و ساختارمند شود گفت: باید کلینیک های بیمارستان به صورتی شناخته شوند که بیماران بدانند قرار است به کدام درمانگاه مراجعه کنند.
خبر و عکس: رضا آسیابی