عمومی | دانشگاه علوم پزشکی تهران

ارائه گزارش سفر برنامه‌ریزی‌شده نمایندگان مرکز تحقیقات بیولوژی سرطان به کشور مجارستان در شورای مدیران معاونت بین‌الملل

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل دکتر امانپور، معاون پژوهشی مرکز تحقیقات بیولوژی سرطان در آغاز این نشست روز شنبه ۲۳ تیر ۹۷  گفت: اردیبهشت سال گذشته امکان بازدید نمایندگان موسسه ملی انکولوژی سرطان از انستیتو کانسر دانشگاه فراهم شد.
وی تصریح کرد: در طول یک سال گذشته تفاهم‌نامه‌هایی میان دانشگاه و مراکز علمی و دانشگاه های مجارستان منعقد شده که تفکر گسترش تعاملات با موسسه مذکور را را جدی‌تر کرده است.
دکتر امانپور ادامه داد: بر همین اساس نمایندگانی از مرکز تحقیقات بیولوژی سرطان متشکل از دکتر زنده‌دل، دکتر شیرکوهی، دکتر حداد و اینجانب یکم تا چهارم خرداد ماه سال جاری در قالب سفری برنامه‌ریزی‌شده راهی مجارستان شدیم.
معاون پژوهشی مرکز تحقیقات بیولوژی سرطان با اشاره به همراهی سفارت ایران در مجارستان با برنامه این سفر، اظهار داشت: طبق هماهنگی‌های انجام شده فرصت بازدید از تمامی بخش‌های مرتبط موسسه ملی انکولوژی سرطان توسط نمایندگان دانشگاه به وجود آمد.
وی به بازدید از بخش رادیوتراپی موسسه مذکور و امکانات و ظرفیت‌های آن‌ها اشاره کرد و گفت: در همین راستا دکتر حداد از مسئولان این مرکز جهت حضور در کارگاه بهمن ماه مرکز تحقیقات بیولوژی سرطان که با همکاری سازمان انرژی اتمی برگزار می‌شود، دعوت به عمل آمد.
دکتر امانپور یکی از مهم‌ترین مزیت‌های موسسه مذکور را فعالیت در بهترین پلتفرم‌های اتحادیه اروپا و مشارکت در پروژه‌های مهم و کارآزمایی‌های بالینی (Clinical Trials) این اتحادیه دانست و بیان داشت: این رویکرد زمینه‌ساز دسترسی راحت‌تر آن‌ها به دارو، سیستم‌های پیشرفته و امکانات درمانی شده است.
معاون پژوهشی مرکز تحقیقات بیولوژی سرطان افزود: با تکیه بر بازدیدها و دیدارهای انجام شده امکان همکاری‌های تشخیصی و تحقیقاتی در بخش‌های علوم پایه و  زیست‌شناسی مولکولی (Molecular Biology) وجود دارد.
وی همچنین در خصوص بررسی‌های انجام شده برای تعامل با موسسات، مراکز علمی و دانشگاه‌های مجارستان گفت: در این مسیر نیز می‌توان همکاری با دانشگاه‌های شاخص این کشور را مورد توجه قرار دارد و یا از فرصت‌های موجود چون ارتباط مناسب با سفارت ایران در مجارستان بهره برد و در پروژه‌های مورد توافق طرفین با مراکز و موسسات این کشور مشارکت کرد.
دکتر امانپور همچنین به بازدید به عمل آمده از بایو بانک دانشگاه لایپزیگ آلمان در ادامه این سفر برنامه‌ریزی‌شده اشاره کرد و بیان داشت: با توجه به پیشرفت‌های حاصل شده جهانی در عرصه Auto Bio banking و اهمیت این مقوله در حفظ نمونه‌های ارزشمند برای سال‌های متمادی، این بازدید فرصت‌های جدیدی را پیش روی ما قرار داد.
وی همچنین جهت معرفی، فیلم کوتاهی از امکانات و تجهیزات بایوبانک دانشگاه مذکور را نمایش داد.
سپس دیدگاه‌های اعضای شورای مدیران مطرح و دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه بر اهمیت آماده‌سازی طرح همکاری با موسسه ملی آنکولوژی سرطان مجارستان تاکید کرد.
وی همچنین از دکتر امانپور خواست نسخه‌ای از گزارش فعالیت‌های انجام شده را در اختیار دکتر نیکنام، رابط همکاری‌های دانشگاه با مراکز علمی و دانشگاه‌های مجارستان جهت انجام پیگیری‌های لازم قرار دهد.
در ادامه، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل موضوع پیگیری برنامه عملیاتی سال ۹۷ معاونت بین‌الملل را مطرح کرد و گفت: براساس زمان‌بندی که واحدهای زیرمجموعه اعلام کرده‌اند، سر رسید عملیاتی شدن بخشی از برنامه‌ها فرا رسیده است.
وی بازنگری آیین‌نامه پذیرش مهمانان خارجی با هدف اعطای اختیار و تمرکززدایی به واحدها، دسترسی واحدهای بین‌المللی دانشگاه به فرم‌های الکترونیکی، عقد قرارداد کارت اعتباری ارزی، عضویت دانشگاه‌ها در EducationIRAN و پیاده‌سازی الگوهای عملیات پذیرش دانشجو از طریق این درگاه، بهبود کیفی و کمی بازنگری اعطای بحث امتیاز کارگزاری به شخصیت‌های حقیقی و حقوقی خارج از دانشگاه، تدوین ساختار گزارش و اسلایدهای بین‌المللی دانشگاه، تدوین فیلم معرفی دانشگاه به زبان انگلیسی، راه‌اندازی دفتر همکاری‌های دانشگاهی ایران و سوئیس،  آماده‌سازی آیین‌نامه خرید خدمت و همکاری متخصصین بین‌المللی ایرانی و غیرایرانی مقیم خارج از کشور و تدوین شیوه‌نامه ارزشیابی اعضای هیات‌علمی مرتبط با آموزش را از جمله برنامه‌هایی دانست که هرچه سریع‌تر باید گزارش پیشرفت آن‌ها آماده شود.
در بخش بعدی این نشست هریک از مدیریت‌های زیرمجموعه در خصوص برنامه‌های مذکور توضیحاتی ارائه کردند و مقرر شد گزارش پیشرفت مکتوب آن‌ها برای مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل دانشگاه ارسال شود.
توضیح اینکه دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بین‌الملل دانشگاه، دکتر امینیان، رئیس دانشکده پزشکی پردیس بین‌الملل،  دکتر حسن‌زاده و دکتر اسمعیل زاده ، معاونان آموزشی و دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل، دکتر خامی، مشاور عالی معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه منابع و پشتیبانی، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل، دکتر رضایی، معاون بین‌الملل دانشکده پزشکی، دکتر امانپور و دکتر شیرکوهی، از مرکز تحقیقات بیولوژی سرطان، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل دانشگاه دکتر جناب، مشاور معاون بین‌الملل دانشگاه، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات، انصاری پور، سرپرست مدیریت بورس‌ها و ماموریت‌های آموزشی و رسول‌زاده، مسئول حراست معاونت بین‌الملل در این نشست حضور داشتند.
خبرنگار: مهناز وحیدی