عمومی | دانشگاه علوم پزشکی تهران

برگزاری سلسله نشست‌های رئیس مجتمع با سرپرستاران و سوپروایزران این مرکز

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، در راستای ارتباط موثرتر همکاران پرستاری مجتمع و ریاست، سلسله نشست‌های هم‌اندیشی به‌صورت هفتگی برگزار می‌شود.
ابتدای این جلسه که با حضور دکتر صادق نیت رئیس مجتمع، آریاملو سرپرست مدیریت پرستاری، رسولی سوپروایزر و جمعی از سرپرستاران اتاق‌های عمل این مرکز چهارشنبه ۱۳ تیر ۹۷ برگزار شد، مدعوین به معرفی خود پرداختند.
سپس دکتر صادق نیت با اشاره به لزوم توجه به حفظ و نگهداری مطلوب از تجهیزات و استفاده بهینه از مواد مصرفی اتاق‌های عمل، خواستار نظارت دقیق همکاران سرپرستار بر حوزه مصرفی و تجهیزاتی اتاق‌های عمل شد.
همچنین وی با اشاره به توانمندی‌های کم‌نظیر اساتید و پرسنل اتاق عمل‌های مجتمع و مرور راهکارهایِ ارتقایِ فعالیتِ اتاق‌های عمل و اقدامات انجام‌شده یا دردست اقدام در راستای افزایش بهره‌وری از حاضرین خواست تا با پیگیری مجدانه امور و همکاری نزدیک‌تر با اعضای هیئت‌علمی زمینه افزایش بهره‌وری از اتاق‌های عمل را فراهم سازند.
سپس سرپرستاران با ارائه پیشنهادات، نظرات و بیان مشکلات حوزه کاری خود به بحث و تبادل‌نظر درزمینهٔ ارتقای عملکرد اتاق‌های عمل مجتمع پرداختند.