ارتقای سلامت مردم درباره بیماری های مشترک انسان و دام
ارتقای سلامت مردم درباره بیماری های مشترک انسان و دام
برای شستن و بریدن گوشت، جگر و... از دستکش استفاده کنید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ، واحد رادیوی صدای مرکز سمنان با حضور در مرکز بهداشت سمنان و مرکز خدمات جامع سلامت تدین، اقدام به مصاحبه با همکاران و ارباب رجوع باموضوع بیماری های مشترک انسان و دام نمود.
با عنایت به اهمیت موضوع و هفته بیماری های مشترک انسان و دام و نقش آموزش بهداشت در ارتقای سلامت مردم، عناوین تعریف بیماری های مشترک انسان و دام، راه های حفاظت فردی در هنگام استفاده از گوشت، جگر و... عدم استفاده از جگرخام و نیم پخته، علائم بیماری و مراجعه به نزیک ترین مرکز سلامت منطقه در صورت داشتن علائمی مانند خونریزی، تب و درد عضلانی، سابقه گزش با کنه و یا له کردن آن با دست، تماس مستقیم با خون تازه یا سایر بافت های دام، به سمع مردم رسید.