عمومی | دانشگاه علوم پزشکی تهران

برگزاری نشست رئیس بیمارستان سینا با گروه جراحی مغز و اعصاب این مرکز

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا، نشست روز چهارشنبه ۲۰ تیرماه سال ۹۷ دکتر محمد طالب پور، رئیس بیمارستان سینا با گروه جراحی اعصاب این مرکز در سالن شورای ریاست برگزار شد.
دکتر طالب پور، ضمن قدردانی از حضور استادان گروه جراحی اعصاب در این نشست. ارائه نقطه نظرتان و طرح مشکلات بیمارستان توسط اعضا هیئت علمی را راه گشایی برای پیشبرد اهداف و ارتقاء این مرکز دانست و تصریح کرد: بیان مشکلات همراه با ارائه ایده های مثمر ثمر می تواند برای رسیدن به یک مرکز درمانی استاندارد موثر واقع شود.
دکتر کتابچی، رئیس بخش جراحی مغز و اعصاب بیمارستان، ضمن آرزوی موفقیت برای دکتر طالب پور، گفت: بخش جراحی اعصاب بیمارستان سینا یک بخش مرجع است و بیماران دانشگاه های علوم پزشکی همدان، مازندران و البرز را پوشش می دهد.  خوشبختانه بخش ما در بازدیدهای انجام شده از سوی وزارتخانه در سطح کشور  با انجام ۱۷۰۰ عمل جراحی به کسب رتبه اول در زمینه علمی و آموزشی نائل آمده است.
وی در ادامه خواستار تاسیس یک بخش نوروترما برای این بیمارستان شد و وجود این بخش را از نظر بازدهی و آموزشی حائز اهمیت تلقی کرد.
دکتر کریمی، متخصص مغز و اعصاب این مرکز با بیان اینکه آمار پذیرش بیماران بستری جراحی اعصاب بیمارستان سینا از مجموعه تعداد بیماران بیمارستان های شریعتی و امام خمینی (ره) بالاتر است گفت: بخش جراحی اعصاب این مرکز تنها بخشی است که به صورت قطعی از نظر برنامه و همچنین تعداد اعمال جراحی در سطح کشور تایید شده و این موفقیت مدیون نام بیمارستان سینا و زحمات دکتر کتابچی است.
وی در ادامه تصریح کرد: اما تعداد زیاد مراجعان این سرویس پزشکی، باعث پراکندگی بیماران در بخش های مختلف می شود و تاسیس یک بخش نوروتروما در بیمارستان می تواند سبب تمرکز و تفکیک بیماران جراحی اعصاب شود.
دکتر شیرانی، متخصص جراحی مغز و اعصاب، این بخش را دارای بیشترین دستیار در سطح کشور خواند و گفت: طبق نظر وزارتخانه و انعقاد تفاهم نامه بین دو دانشگاه علوم پزشکی تهران و البرز، دستیاران ۳ و ۴ و ۵ استان البرز نیز به بخش جراحی اعصاب بیمارستان سینا اضافه خواهند شد و ما به طور متوسط از ۱۵ دستیار برخوردار خواهیم بود و طبیعی است که نیازمند ظرفیت فیزیکی و تجهیزاتی بیشتری نیز هستیم.
وی همچنین در ادامه، خواستار افزایش و مجزا شدن اتاق عمل جراحی اعصاب از اورژانس شد و بر افزایش تخت های این بخش تاکید کرد.
دکتر علیمحمدی، متخصص جراحی مغز و اعصاب، بیان داشت: با تلاش های استاد کتابچی، استاد امیرجمشیدی و استاد شیرانی، منزلت بخش جراحی اعصاب بیمارستان به سطح یک بخش مرجع کشوری ارتقا یافته است و در ادامه این تلاش ها لازم است برخی از فعالیت های پیشرو در سطح دانشگاه در این مرکز انجام پذیرد که این فعالیت ها نیازمند تجهیزات است.
دکتر مرتضوی، متخصص جراحی مغز و اعصاب نیز با اشاره به کمبود اتاق عمل ویژه جراحی اعصاب و تعداد زیاد بیماران این گروه پیشنهاد داد: از ۷ صبح تا ۷ شب بیماران اورژانسی هر گروه به اتاق عمل های همان گروه منتقل شوند.

خبر و عکس: رضا آسیابی