عمومی | دانشگاه علوم پزشکی ایران

برگزاری نخستین مجمع سلامت شهرستان رباط کریم


نخستین مجمع سلامت شهرستان با حضور مسئولین  مورخ ۱۹ تیرماه در سالن اجتماعات فرمانداری رباط کریم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ نخستین مجمع سلامت شهرستان ۱۹ تیرماه  با حضور مهندس ساداتی فرماندار شهرستان ، سالکی معاون سیاسی انتظامی فرماندار،دکتر عبادی فرد آذر معاون بهداشتی ، دکتر موسوی معاون امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ایران ، دکتر اسکندری مدیر شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم ،  دکتر لغوی معاون شبکه بهداشت ، دکتر ملارحیمی دبیر مجمع سلامت شهرستان ، اعضای شورای اداری و خیرین سلامت ، سمن ها در سالن اجتماعات شهید رجایی فرمانداری رباط کریم برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر اسکندری ضمن عرض خیر مقدم از حضور فرماندار ، مسئولین دانشگاه علوم پزشکی ایران ، اعضای شورای اداری شهرستان ، خیرین ، سمن ها و مسولین ادارات در اولین مجمع سلامت شهرستان رباط کریم تقدیر و تشکر کرد.
و ی با بیان اینکه مقوله سلامت از منظر آموزه های دینی دارای جایگاه والایی می باشد به نعمت والای سلامت و امنیت اشاره و تاکید کرد:  برای دستیابی به سلامت باید هر سازمان و ارگانی از تمام ظرفیتهای خود استفاده نموده و شرایط ارتقای سطح سلامت مردم را فراهم آورد و به اندازه سهم خود در تامین سلامت مردم تاثیر گذار باشند.
همچنین وی افزود : سهم وزارت بهداشت در تامین سلامت مردم فقط ۲۵ درصد می باشد و مابقی آن به سازمانهای دیگر بستگی دارد و یکی ازاهداف تشکیل این مجمع  همدلی ، همکاری و مساعدت سایر ارگانهای دولتی ، غیر دولتی و سازمانها یی نظیر سمن ها در حوزه ترویج خود مراقبتی و ارتقای سلامت مردم است .
سپس مهندس ساداتی فرماندار شهرستان رباط کریم از تلاشها و زحمات خالصانه دکتر اسکندری در ارتقای شاخص های بهداشتی شهرستان تقدیر و تشکر نمودو اظهار داشت:  با عنایت به دستورالعمل اجرایی برگزاری مجمع سلامت تاکید دولت بر تحقق اهداف نظام سلامت در کشور است و یکی از ویژگیهای منحصر به فرد این دولت  اجرای برنامه طرح تحول نظام سلامت است که امروزه استفاده از ظرفیتهای بهداشتی و درمانی تقریبا" رایگان می باشد .
فرماندار شهرستان رباط کریم تاکید کرد: مطالعات در حوزه سلامت نشان میدهد نهادها و سازمانهای دولتی و غیر دولتی نقش اساسی در ارتقای سلامت جامعه و محیط زندگی به عنوان عوامل اجتماعی موثر بر سلامت دارند به طوری که  سهم آنها در تامین سلامت جامعه تا ۷۵ درصد برآورد می شود و رسیدن به اهداف جامع و کامل سلامت مردم نیازمند مسئولیت پذیری و پاسخگویی همه ی بخشهای توسعه برای سلامت است .
وی در پایان تصریح کرد : مردم ما صاحبان اصلی این کشور هستند و باید ما پاسخگوی نیازمندیهای منطقی مردم باشیم که یکی از نیازهای اصلی مردم در حوزه سلامت است که انشالله با همیاری و همبستگی همه ارگانها این نیاز مردم هم به نحو احسنت تامین گردد.
سپس دکتر ملارحیمی دبیر مجمع سلامت شهرستان با ارائه اسلاید هایی در خصوص چگونگی تشکیل کانونهای سلامت به تبیین  اهداف مجمع سلامت شهرستا ن پرداخت و راهکارهای رسیدن به اهداف تعیین شده مجمع را عنوان نمود.
در ادمه دکتر عبادی  فردآذر معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ضمن اشاره به نقش موثر عوامل متعدد اجتماعی، اقتصادی، سیاسی بر سلامت، تاکید کرد نظام مدیریت سلامت کشور، باید تفویض اختیار و مسئولیت به مردم در حوزه سلامت را در اولویت قرار دهد و تشکیل مجمع شهرستانی و استانی سلامت، گامی ارزشمند در تبلور این رویکرد ملی می‌باشد.
وی افزود:  دکتر اسکندری به عنوان مدیر حوزه بهداشت و درمان  شهرستان رباط کریم  با استفاده از ظرفیتهای موجود آماده خدمت رسانی به مردم شریف منطقه است تا یک گام سلامت  مردم منطقه را به سطح بالاتر ارتقا ء دهد.
سپس جلسه دکتر موسوی معاون اجتماعی دانشگاه  اظهار داشت: ما تقریبا" دوران مبارزه با بیماریهای واگیر دار را سپری کرده ایم  که با توجه به تغییر شرایط زندگی مردم نظیر شهر نشینی ، بیماری‌های غیرواگیر افزایش یافته است، وی خاطر نشان کرد:۵۳ درصد مرگ و میر افراد مربوط به سبک زندگی افراد و بیماری‌های غیرواگیر است، و باید  اقداماتی موثر در زمینه تغییر و اصلاح  سبک زندگی افراد جامعه انجام دهیم.
وی گفت:  هدف از توسعه مسئولیت اجتماعی این است که تمامی ارگانها در حوزه مسئولیت پذیری اجتماعی سلامت مشارکت داشته باشند.
دکتر موسوی در ادامه به نقش مردم در به عنوان سازمانهای مردم نهاد ، خیرین و کانونهای سلامت محله اشاره نمود . در پایان بیانه اولین مجمع سلامت شهرستان جلسه  قرائت شد و جلسه باذکر صلوات خاتمه یافت و حاضرین با امضای بیانیه در خصوص همکاری در ارتقای سطح سلامت مردم شهرستان اعلام آمادگی نمودند.