عمومی | دانشگاه علوم پزشکی تهران

نشست اعضای کمیته به مناسبت هفته ملی بیماری‌های زئونوز در مرکز بهداشت جنوب تهران

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز شنبه ۱۶ تیر ۹۷ با حضور بلالی، معاون، دکتر گوارا کارشناس مسئول و فدایی، کارشناس بیماری‌های زئونوز و نمایندگان واحدهای ستادی این مرکز، دکتر گلشنی از اتحادیه صنف فروشندگان لبنیات تهران، دکتر شکری از دامپزشکی شهر تهران، مهندس صلحی نماینده اتحادیه صنف رستوران‌ها و سلف‌سرویس‌های تهران، غریبی نصرت‌آباد نماینده بخشداری آفتاب در سالن جلسات ستاد این مرکز برگزار شد.
در ابتدا بلالی ضمن خوش‌آمد گویی به حاضرین دلیل برگزاری این جلسه را پیش رو بودن هفته ملی بیماری‌های زئونوز از ۱۳ تا ۲۰ تیر سال ۹۷ و همچنین پیش رو بودن عید سعید قربان اعلام کرد تا با همفکری و هماهنگی برای رفع چالش‌های موجود تصمیماتی اتخاذ شود و هماهنگی لازم صورت گیرد اما متاسفانه باوجود نقش بسیار پررنگی که سازمان‌های مدعو داشتند تعدادی از آن‌ها در جلسه حضور پیدا نکردند.
در ادامه فدایی، کارشناس بیماری‌های زئونوز و مالاریای این مرکز گزارش مختصری از آمار این بیماری‌ها در منطقه تحت پوشش در سال گذشته و وضعیت کنونی بیماری تب کریمه کنگو، سایر زئونوز ها و مالاریا را ارائه کرد.
مهندس آزمون، کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص اقدامات انجام‌شده برای جمع‌آوری سگ‌های بلا صاحب، پیگیری ماند آب‌ها، نخاله‌های ساختمانی مرتضی گرد، گشت مشترک روزهای چهارشنبه با دامپزشکی و اقدامات عید قربان، مراکز عرضه بهداشتی دام در محدوده تحت پوشش و بالا بودن هزینه آزمایش‌ها مرتبط با آلودگی لبنیات با میکروب بروسلا، آلودگی سبزی‌کاری‌ها به کیست هیداتیک مطالبی را بیان کرد.
ثابتی، کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت این مرکز افزود: با توجه به درگیر بودن بسیاری از سازمان‌های مدعو با مبحث بیماری‌های زئونوز از سایر سازمان‌ها ازجمله دامپزشکی خواست تا ااقدام به برگزاری جلسات آموزشی، چاپ و تکثیر اقلام آموزشی کنند و دکترشکری نیز به نظارت‌های مستمر دامپزشکی و اقدامات کنترلی اشاره کرد.
غریبی، به بیان فعالیت‌های بخشداری و اقدامات صورت گرفته پرداخت و صلحی نماینده اتحادیه رستوران‌داران بزرگ‌ترین چالش موجود را اشتغال افراد کاملاً غیرحرفه‌ای و ناآگاه در رستوران‌ها عنوان و بهترین راه‌حل این مشکل را حضور یک نماینده و مشاور بهداشت در خصوص آموزش مستقیم و نظارت بر فعالیت شاغلین در رستوران‌ها بیان کرد و دکتر گلشنی نیز گزارشی از وضعیت کنترل لبنیات و واحدهای فروش لبنیات ارائه داد.
خبرنگار: نگار دیوبندی