عمومی | دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان

برگزاری برنامه آموزشی غربالگری، تشخیص و مداخله به موقع شنوایی نوزادان و کودکان، در شبکه بهداشت و درمان شهرستان دامغان

برگزاری برنامه آموزشی غربالگری، تشخیص و مداخله به موقع شنوایی نوزادان و کودکان، در شبکه بهداشت و درمان شهرستان دامغان

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ، به همت واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری های شبکه بهداشت و درمان شهرستان دامغان، برنامه آموزشی برنامه غربالگری، تشخیص و مداخله به موقع شنوایی نوزادان و کودکان، برای بهورزان و مراقبان سلامت شاغل در این شبکه برگزار گردید.

در این جلسه که با حضور بهورزان و مراقبان سلامت شاغل در مراکز تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان شهرستان دامغان در سالن آموزش این شبکه برگزار شد، طالبی مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری ها عنوان داشت: طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت حدود ۱۲۰ میلیون نفر در دنیا مبتلا به نوعی از ناشنوایی بوده در حالی که بیش از نیمی از این ناشنوایی ها، قابل پیشگیری هستند.

وی در ادامه ضمن تشریح وظایف همکاران در راستای غربالگری، تشخیص و مداخله ی به موقع شنوایی نوزادان و کودکان، اظهار امیدواری نمود که با ارتقای سطح آگاهی و اطلاعات خود و دیگران بتوان در این مسیر گام های موثری برداشت.

گفتنی است: کاهش شنوایی، شایع ترین نقص مادرزادی است و میزان شیوع کم شنوایی در زمان تولد بیش از ۲ برابر مجموع دیگر اختلالات قابل ارزیابی کودکان است. در صورتی که بتوان کم شنوایی را در سن زیر ۳ ماهگی تشخیص و قبل از ۶ ماهگی درمان نمود، می توان از مشکلات زیادی که به علت دیر تشخیص دادن کم شنوایی به وجود می آیند، پیشگیری نمود.