نشست مشترک مسئولین دانشگاه صنعتی کرمانشاه با مدیران شرکت برق منطقه ای غرب
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز چهارشنبه مورخ ۱۳ تیر ماه ۱۳۹۷، نشستی مشترک با حضور معاون آموزشی پژوهشی، گروهی از مدیران، روسای دانشکده ها و مدیران گروه دانشگاه صنعتی کرمانشاه به همراه مهندس باوند پور، رئیس دفتر تحقیقات، مهندس ناصح نیا و مهندس سلیمی از مسئولین و مدیران شرکت برق منطقه ای غرب در اتاق جلسات دانشکده انرژی برگزار گردید.
.
بنابراین گزارش، در ابتدای این نشست دکتر زرشکی، معاون آموزشی پژوهشی دانشگاه، ضمن خیر مقدم به مهمانان از اهمیت ارتباط علمی و پژوهشی دوسویه دو سازمان سخن گفت و بیان کرد: این ارتباط نه تنها به این دو بخش اجرایی کمک می کند، بلکه می تواند برای دانشجویی که مدعی علم است امیدی برای ساختن آینده باشد.
.
ایشان در سخنان خود ضمن اشاره به طرح های پژوهشی، سمینار، پایان نامه و مقالات دانشجویان دانشگاه، عنوان کرد: شرکت برق منطقه ای غرب می تواند به کمک این پروژه ها و پایان نامه ها یک پیشنهاد کار ایجاد کند که در آینده باعث ایجاد شغل و درآمد زایی شود.
.
دکتر زرشکی از همکاری در زمینه ی استفاده از آزمایشگاه های دانشگاه بنا بر نیاز برق منطقه ای سخن گفت و اظهار کرد: دانشگاه توانایی این را دارد از طریق تجهیز آزمایشگاه های خود، نیاز مهندسین برق منطقه ای را برآورده کند. ایشان در ادامه یادآور شد: اجرای این امر نیاز به این دارد، نمایندگانی از طرف دوسازمان در جلساتی این چنینی شرکت نمایند که از این طریق دانشگاه بداند برق منطقه ای به چه امکاناتی نیاز دارد که براساس آن آزمایشگاه های خود را تجهیز کند.
.
در ادامه دکتر جلالی، مدیر پژوهشی دانشگاه، با تاکید بر این موضوع که دانشگاه صنعتی کرمانشاه از حق امتیاز انتشار برخوردار است، اضافه کرد: دانشگاه می تواند با استفاده از حق انتشار خود، کتاب های برق منطقه ای را چاپ کند که این امر نه تنها بار علمی دارد بلکه می تواند تبلیغی برای دو سازمان باشد. ایشان ادامه داد: لازمه این امر آن است که برق منطقه ای در این خصوص قراردادی را با دانشگاه منعقد نماید.
.
مهندس مجیدی فر، مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه، از همکاری دو سازمان در بخش ارتباط با صنعت سخن گفت و ابراز داشت: در دانشگاه صنعتی کرمانشاه ما شاهد دانشجویان خوش ذوقی هستیم که می توانند سمینار و طرح های پژوهشی خوبی را ارائه بدهند که قطع به یقین اگر هزینه این امر عملیاتی شود به نتایج خوبی می رسد.
.
مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه در ادامه در خصوص همکاری در زمینه ی پدافند غیر عامل سخن گفت و تصریح کرد: اعضای هیات علمی دانشگاه در این راستا نیز می توانند اقدامات خوبی را انجام بدهند. ایشان همچنین در بخش دیگر از سخنان خود در مورد دانشجویان کارشناسی دانشگاه یادآور شد: در دانشگاه صنعتی کرمانشاه دانشجویان کارشناسی از لحاظ فعالیت های پژوهشی نسبت به دانشجویان ارشد قوی تر می باشند به طوری که تعداد مقالات چاپ شده توسط آن ها در ژورنال های برتر جهانی با ایمپکت فاکتور های بالا بیشتر می باشد.
.
مهندس مجیدی فر در پایان اظهار کرد: دانشگاه صنعتی کرمانشاه نیز در زمینه ی ایجاد نرم افزار های تخصصی در جایگاه خوبی قرار داد و قابلیت ایجاد نرم افزار های علمی، پژوهشی و تبلیغاتی را دارد.
.
در ادامه نشست، دیگر مسئولین دانشگاه در خصوص ارتباط با بخش فناوری اطلاعات، کارآموزی دانشجویان و بازدید آن ها از برق منطقه ای، تسهیلات برق منطقه ای در حمایت از پایان نامه ها، سامانه پژوهشی، ایجاد کمیته هایی در جهت بهبود روند رسیدگی به پروپزوال های ارسالی و سقف بودجه متناسب با طرح های پژوهشی دانشگاه به بحث و تبادل نظر پرداختند.
.
به گزارش این روابط عمومی، در پایان این نشست مهندس باوند پور، رئیس دفتر تحقیقات برق منطقه ای غرب نیز در خصوص ارتباط دو جانبه دوسازمان تشریح کرد: در زمینه آلودگی هوا، ریزگردها، اندازه گیری خط پست، شبکه ها، اقتصاد برق، بازرگانی، منابع انسانی و …، برق منطقه ای می تواند با دانشگاه های دولتی همکاری کند.
.
مهندس باوند پور همچنین تاکید کرد: ما از اساتید و حوزه تحصیلات تکمیلی دانشگاه انتظار داریم طرح ها، مقالات، پایان نامه ها و سمینارهای خود را به ما معرفی کنندکه ما بتوانیم به کمک آن ها ایده سازی کنیم. ایشان ادامه داد: دانشجویان تحصیلات تکمیلی دارای پتانسیل های کاربردی زیادی هستند که ما می توانیم از طریق دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه با آن ها آشنا شویم.
.
رئیس دفتر تحقیقات برق منطقه ای غرب کیفی کردن آموزش عالی را بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: همانگونه که برق منطقه ای می تواند در نشست های علمی خود از اساتید دانشگاه صنعتی کرمانشاه دعوت کند، دانشگاه نیز می تواند در خصوص آموزش دانشجویان در استفاده از وسایل آزمایشگاهی گروه برق خود از مهندسین ما استفاده نماید.
.
گفتنی است در پایان این نشست مقرر گردید؛ جلسه ای با حضور نمایندگانی از کلیه مراکز آموزشی بخصوص دانشگاه ها و شرکت هایی که در زمینه برق فعالیت دارند با حضور نماینده برق منطقه ای غرب برگزار گردد.
.
.