رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: منطقه ویژه علم و فناوری میتواند نقشی کلیدی در توسعه دانایی محور استان بوشهر داشته باشد
دکتر سعید کشمیری در نشست با مدیر منطقه ویژه علم و فناوری خلیجفارس بوشهر افزود: منطقه ویژه علم و فناوری بهعنوان حلقه ارتباطی صنعت و دانشگاه است.
وی با اشاره به نقش مناطق ویژه علم و فناوری در توسعه دانایی محور جامعه خاطرنشان کرد: جامعه دانایی محور جامعهای دانشبنیان است.
مدیر منطقه ویژه علم و فناوری خلیجفارس بوشهر نیز گفت: مناطق ویژه علم و فناوری بهمنظور زمینهسازی جهت توسعه علم و فناوری در ۵ استان کشور از جمله بوشهر از شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری مجوز فعالیت دریافت کرده است.
دکتر فرشته بیات افزود: منطقه ویژه علم و فناوری منظومهای از امکانات علمی، تحقیقاتی، صنعتی، تولیدی، موسسات و نهادها میباشد که از طریق تجمیع و همافزایی عناصر موجود در یک جامعه دانایی محور و ایجاد تسهیلات حقوقی، اجرایی، ارتباطی و سرمایهگذاری باعث ارتقاء بهرهوری در سرمایهگذاری و توسعه اقتصاد دانشبنیان میگردد.
وی تصریح کرد: منطقه ویژه علم و فناوری موجب ارتقای جایگاه عناصر فعال در حوزه دانایی در اقتصاد ملی و تقویت پیوند آنها با عرصه اقتصاد بینالملل شده و بدین ترتیب بستری برای جذب و حفظ سرمایههای انسانی خلاق و شکلگیری خوشههای صنعتی خدماتی و فناوری برتر شده که همین عامل استان را در جهت توسعه، تولید، ثروت، رفاه ملی و ایجاد جامعه دانایی محور سوق خواهد داد.
مدیر منطقه ویژه علم و فناوری خلیجفارس بوشهر اظهار داشت: با توجه به نقش اثرگذار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بهعنوان یکی از عناصر علمی، تحقیقاتی با سرمایه انسانی متخصص در منطقه ویژه علم و فناوری، پیشبینی میگردد که از طریق سرمایهگذاری برای تشکیل سازمان عامل منطقه ویژه علم و فناوری خلیجفارس بتوان ضمن ایجاد محیط مناسب برای کسبوکار دانشبنیان، رونق قابلتوجهی در بازار کار و کارآفرینی و نهایتاً توسعه اقتصادی و اجتماعی استان بوشهر ایجاد کرد.
انتهای پیام/ م.غ ۱۰۲۳