مهندسی | دانشگاه صنعتی شریف

اطلاعیه دانشگاه صنعتی شریف در خصوص بازنشستگی دکتر مهدی گلشنی

متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

بسمه تعالی
درخصوص بازنشستگی استاد گرامی و فرهیخته جناب آقای دکتر مهدی گلشنی موارد زیر جهت تنویر افکار دانشگاهیان اطلاع‌‌رسانی می‌گردد:
- طبق آیین‌نامه استخدامی اعضای هیات علمی (مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، ابلاغ شده در تاریخ ۱۳۹۰/۱۲/۲۷)، سن بازنشستگی اعضای هیات علمی با مرتبه استادی ۷۰ سال، و در صورت نیاز به خدمات عضو با موافقت رییس دانشگاه و تصویب هیات محترم امناء ۷۳ سال، و در شرایط خاص با درخواست رییس دانشگاه و موافقت وزیر محترم، حداکثر ۷۶ سال می‌باشد.
- در نامه مورخ ۹۶/۱۲/۱۹ قائم‌مقام محترم وزیر و رییس مرکز هیات‌های امنا و هیات‌های ممیزه، در اصلاح موارد مربوط به پایان خدمت در آیین‌نامه استخدامی، سن بازنشستگی اعضای هیات علمی در شرایط خاص حداکثر ۷۳ سال اعلام شده است.
- جهت استمرار استفاده از دانش و تجربیات ارزشمند استاد فرهیخته جناب آقای دکتر گلشنی، به درخواست مدیریت‌های وقت دانشگاه، هیات محترم امناء با تعویق بازنشستگی مشارالیه در جلسه مورخ ۸۹/۹/۲ به مدت ۵ سال و در جلسه مورخ ۹۵/۲/۲۹ به مدت یک‌سال، جمعاً به مدت شش سال موافقت نموده است.
- در جلسه اخیر کمیسیون دائم هیات امنا دانشگاه مورخ ۹۷/۳/۲۳ پیشنهاد دانشگاه جهت افزایش سن بازنشستگی اعضای هیات علمی فراتر از موعد مقرر، به دلیل رعایت وحدت رویه در بازنشستگی اعضای هیات علمی، مورد موافقت قرار نگرفت.
- بنابراین جناب آقای دکتر گلشنی با داشتن ۸۰ سال سن و ۴۸ سال سابقه خدمت، تاکنون حدود ۴ سال بیش از سقف مجاز در آیین‌نامه از تعویق بازنشستگی استفاده نموده‌اند.
- با توجه به مراتب فوق، دانشگاه بسیار متاسف است که می‌بایست نسبت به بازنشستگی مشارالیه اقدام نماید. لذا با توجه به اتمام نیمسال تحصیلی جاری در پایان تیر ماه، ایشان از تاریخ ۹۷/۴/۳۱ به افتخار بازنشستگی نائل می‌گردند.
شایسته ذکر است که بر اساس رویه جاری دانشگاه، اساتید برجسته پس از بازنشستگی نیز میتوانند به همکاری با دانشگاه در حوزه های آموزشی و پژوهشی ادامه دهند. لذا مایه افتخار و مباهات دانشگاه است که پس از بازنشستگی نیز از دانش و تجربیات ارزشمند آن استاد فرهیخته و معزز در ارائه دروس و راهنمایی دانشجویان تحصیلات تکمیلی گروه فلسفه علم بهره‌مند گردد.
سعادت، سلامتی و موفقیت روزافزون آن استاد ارجمند را در تمام مراحل زندگی از خداوند منان خواهانیم.

روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف