عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

اجرای طرح ضربتی کنترل بهداشتی آب‌های مصرفی مراکز تهیه و عرضه غذا در شهرستان کنگان

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان؛ نوید اسماعیلی افزود: با توجه به نیازی که به بررسی منابع تامین آب شیرین و آب مورداستفاده جهت تامین غذا در واحدهای ذکرشده احساس می‌شد این برنامه به‌صورت زمان‌بندی اجرایی خواهد شد.
وی تصریح کرد: کنترل بهداشتی در این طرح شامل انجام TDS سنجی پرتابل در محل جهت شناسایی اولیه احتمالی استفاده از منابع غیرمطمئن، نمونه‌برداری میکروبی و سنجش کلر باقیمانده، نمونه‌برداری میکروبی و سنجش کلر باقیمانده، بررسی وضعیت تاسیسات آب در محل شامل: لوله‌کشی، مخازن ذخیره آب مصرفی و آب شیرین می‌شود.
انتهای پیام / م.س ۳۰۷۰