عمومی | دانشگاه علوم پزشکی همدان

دومین روز سی و سومین همایش روسای اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیران حوادث


دومین روز سی و سومین همایش روسای اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیران حوادث به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری وب ‌دا در همدان، مدیرکل اطلاعات استان همدان با ارائه تحلیلی از برخی مسائل کشور و منطقه، انسجام و وفاق ملی را نیاز امروز کشور دانست و گفت: امروز همه مسوولان کشور باید انسجام ملی داشته باشند و همه منافع کشور را همچون منافع فرزندان خود بدانند.

وی با قدردانی از زحمات کارکنان اورژانس، به حدیثی از امام موسی کاظم (ع) مبنی بر اینکه ارزش خدمت به مردم نزد خداوند پرداخت.

مدیرکل اطلاعات استان همدان توجه به اهمیت اورژانس و ملزومات آن، تبدیل اورژانس کشور به سازمان و افزایش امکانات و تجهیزات را اقدامی ارزشمند دانست و ابراز امیدواری کرد که در این همایش مباحث کاربردی برای بهبود شرایط اورژانس کشور مطرح شود.

در این همایش گزارش قطبهای اول تا هشتم ارائه شد و رییس سازمان اورژانس کشور به جمع‌بندی و پرسش و پاسخ پرداخت.

در نوبت عصر دیروز نیز کارگروه تشکیل و بازدید از اماکن گردشگری شهر همدان انجام شد.