دکتر هادیان از موافقت هیئترئیسه دانشگاه با درخواستهای دانشکده توانبخشی برای افزایش توانمندی این دانشکده خبر داد
گالری عکس
در نشست هیئترئیسه دانشکده توانبخشی که صبح روز چهارشنبه ۱۳ تیر ۹۷ در سالن شورای این دانشکده تشکیل شد؛ دکتر هادیان، رییس دانشکده در سخنان پیش از دستور با اشاره به نتایج بسیار مثبت نشست افزایش توانمندی دانشکده توانبخشی در بیست و نهمین هیئترئیسه دانشگاه گفت: مصوبات این نشست زمینه تحقق بیشازپیش ماموریتهای جدید ابلاغی رئیس دانشگاه و تبدیلشدن رشتههای توانبخشی به مرجعیت علمی در منطقه خاورمیانه در آینده نزدیک با همکاری و همافزائی معاونان، مدیران گروهها و اعضای هیئتعلمی را فراهم میکند.
دکتر هادیان برنامهریزی در راستای ارتقای کیفیت آموزش دانشجویان بینالملل، تدوین و اجرای دورههای کوتاهمدت توانبخشی تخصصی برای بیماریهای مختلف، بازنگری نقشه هیئتعلمی دانشکده با هماهنگی معاونت آموزشی دانشگاه، پیگیری معاونت توسعه دانشگاه برای احداث ساختمان جدید دانشکده و مساعدت معاونت توسعه و آموزشی دانشگاه در خصوص ترمیم حق محرومیت از مطب اعضای هیئتعلمی این دانشکده را مهمترین مصوبات این نشست عنوان کرد.
در ادامه دکتر میر معاون اداری مالی دانشکده از راهاندازی کلینیک بیناییسنجی دانشکده تا اول مردادماه ۹۷ خبر داد و افزود: تجهیزات و ملزومات موردنیاز کلینیک فراهمشده است.
دکتر هادیان خاطرنشان کرد: ارائه هر خدمت بالینی که منجر به افزایش بهرهوری دانشکده شود مسلم منافع آن متوجه اعضا هیئتعلمی ارائهدهنده خدمت خواهد شد. وی در همین راستا پیشنهاد کرد که مدیران گروههای آموزشی به فراخور، باهدف اطلاع از فرایندها و تسریع در عملیاتی شدن برنامهها در جلسات هیئترئیسه بهصورت مدعو حضورداشته باشند.
وی همچنین از معاون اداری مالی دانشکده خواست که تعرفه خدمات درمانی درمانگاههای گفتاردرمانی، شنواییشناسی، کاردرمانی و فیزیوتراپی این دانشکده را مطابق با تعرفههای دولتی اعلامشده در کتاب ارزش نسبی خدمات سلامت تعیین شود.
در ادامه جلسه اعضای هیئترئیسه در خصوص چگونگی ارتقاء و بهبود حضور کمی و کیفی دانشجویان دکترای تخصصی در بیمارستانها و درمانگاهها به بررسی و تبادلنظر پرداختند.
دکتر علیایی پیشنهاد کرد که تمامی امور آموزشی، پژوهشی و بالینی دانشجویان در بیمارستانها و درمانگاههای وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شود.
دکتر هادیان ضمن تاکید بر ضرورت یکسانسازی برنامههای بالینی، آموزشی و پژوهشی برای تمامی دانشجویان شامل ایرانی و بینالملل از معاونان خود خواست تا با برنامهریزی و هماهنگی کامل با مدیران گروههای آموزشی به این منظور انجام شود.
دکتر شادمهر معاون بینالملل دانشکده بابیان اینکه در تمام دنیا در حال حاضر دانشجویان دکترای تخصصی در دانشگاهها بهعنوان staff دیده میشود؛ بر ضرورت تغییر نگرش حضور دانشجویان دکترای تخصصی در حوزههای بالینی ، آموزشی و پژوهشی تاکید کرد.
در همین راستا رئیس دانشکده تصریح کرد: دانشجویان دکترای تخصصی همکار گروههای آموزشی هستند و با توجه به اینکه سرانه محصولات علمی گروههای آموزشی با احتساب تعداد دانشجویان دکترای تخصصی محاسبه میشود؛ لازم است معاونان و مدیران گروهها برنامهریزی جامعی با توجه به نکات پیش گفت انجام دهند.
در ادامه جلسه دکتر علیایی معاون آموزشی دانشکده به برگزاری مصاحبه آزمون دکترای تخصصی رشته شنواییشناسی و فیزیوتراپی در روزهای سهشنبه نوزدهم و چهارشنبه بیستم تیرماه در این دانشکده اشاره کرد و به ارائه توضیحاتی در خصوص اقدامات و هماهنگیهای انجامشده برای برگزاری این آزمون پرداخت.
وی همچنین ضمن ارائه گزارشی از برگزاری جلسه با مسئولان بیمارستان ضیائیان و بازدید از مراکز درمانی آن، از استقبال مسئولان بیمارستان از همکاری و تعامل با دانشکده توانبخشی خبر داد و افزود: سه عضو هیئتعلمی از گروههای کاردرمانی و گفتاردرمانی دانشکده در این بیمارستان مستقرشدهاند. وی تصریح کرد: پایش کیفیت خدمات بالین ارائهشده توسط گروههای آموزشی دانشکده انجام خواهد شد.
دکتر شادمهر گزارشی از پیشنهادهای معاونت بینالملل دانشکده در دانشگاه برای بررسی مسائل دانشجویان بینالملل ارائه کرد.
در پایان جلسه دکتر هادیان با ابراز خرسندی بسیار از همکاری و تعامل مسئولان بیمارستان ضیاییان بهویژه دکتر عفت پناه رئیس این بیمارستان از معاونان برنامهریزی و توسعه واداری مالی دانشکده خواست تا زمینه عقد تفاهمنامه طولانیمدت برای ایجاد بخشهای گفتاردرمانی و کاردرمانی و ارائه خدمات توسط اعضای هیئتعلمی و دانشجویان دکترای تخصصی در این بیمارستان فراهم شود.
عکس و خبر : لیلا روستا