عمومی | دانشگاه یاسوج

نشست هم اندیشی اعضای هیات علمی دانشگاه یاسوج


به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این نشست رئیس دانشگاه یاسوج به بیان هدف اصلی تشکیل این نشست پرداخت و اظهار داشت: هدف از این هم‌اندیشی میثاقی است که ان‌شاالله در طول چهارسال همکاری در کنارهم بایستی به آن پایبند باشیم. دکتر احمد عریان با اشاره به سه مولفه هویت اسلامی، تمدن ایرانی و روحیه انقلابی که مدنظر مقام معظم رهبری است، گفت: در طول کل مسیر حرکت به این سه مولفه پایبندیم. وی صداقت، پاکدستی، کارآمدی، تلاش و بابرنامه حرکت‌کردن را از جمله ویژگی‌های مدیران دانشگاه دانست و افزود: به دنبال انتخاب مدیرانی هستیم که بیشترین وقت و زمان را صرف دانشگاه و توسعه دانشگاه نمایند. دکتر احمد عریان در خصوص نحوه انتخاب مدیران نیز گفت: مدیران دانشگاه با مشورت دانشگاهیان انتخاب می‌شوند و سعی شده‌است از همه طیف‌های فکری در مدیریت‌ها استفاده‌شود زیرا آنچه ملاک در انتخاب مدیران است شایسته‌سالاری است.


رئیس دانشگاه یاسوج کمبود زیرساخت‌ها و تجهیزات اولیه برای توسعه دانشگاه را مانعی جدی در مسیر رشد دانشگاه دانست و اذعان داشت : مسائل رفاهی اعضای هیات علمی نادیده گرفته‌شده‌است و این مساله باعث بی‌انگیزگی و عدم استمرار حرکت پرتلاش علمی خواهد شد .وی افزود: انتظار من این است که مدیران دانشگاه از مدیران گروه گرفته تا بالاترین رده های مدیریتی خود را در جایگاه رئیس دانشگاه ببینند و نسبت به مسائل دانشگاه دغدغه‌مند باشند.


دکتر عریان نگاه سیاسی در اداره دانشگاه را بی‌فایده خواند و از ضرورت اعتمادسازی بین مدیران و دانشگاهیان صحبت کرد. وی تصریح کرد: بایستی به رفتارها شکل دانشگاهی‌تری بدهیم و قرار نیست دانشگاه را بر اساس عداوت و دوستی افراد مدیریت کنیم زیرا آنچه مهم است شایسته‌سالاری است. رئیس دانشگاه یاسوج گفت: من سخنگوی خاصی ندارم و حرف‌ها و تفکراتم را بدون واسطه با شما در میان خواهم نهاد. وی تشدید تفرقه و خط‌کشی‌های سیاسی در مسائل مدیریتی را آفتی جدی خواند و اظهار داشت: می‌توان اختلاف سلیقه سیاسی داشت اما برای رشد و توسعه دانشگاه همدلی‌ها و برادری‌ها را حفظ کرد.

دکتر عریان در خصوص نحوه رفتار با دانشجویان نیز گفت: همه ما بایستی احساس کنیم که پدران و مادران دانشجویان هستیم و در کنار کار علمی الگویی مناسب برای جهت‌دهی به زندگی شخصی دانشجویان باشیم. وی در ادمه با اشاره به ارتباطات و تعاملات بین سازمانی دانشگاه و سایر نهادها نیز گفت: از ثروت‌های استان نتوانسته‌ایم به درستی بهره ببریم و در صورت محقق‌شدن همه تفاهم‌نامه‌ها نیز، اگر اراده جمعی شما در کار نباشد به نقطه مطلوبی نخواهیم رسید.


دکتر احمد عریان گفت: در کنار کارهای پژوهشی از امور آموزشی و فرهنگی نیز غفلت نکنیم و در طراحی و جذب رشته‌‎های جدید دانشگاهی به دنبال حل مشکلات مردم باشیم.

در ابتدای این نشست نیز مسئول دفتر نماییندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه یاسوج با اشاره به بخشی از صحبت‌های حضرت امام خمینی (ره) گفت: هر کدام از ما اگر پایگاه مردمی نداشته‌باشیم، گره‎‌گشایی از کار مردم برایمان میسر نیست. حجه الاسلام مقدم با اشاره به کاهش ورودی‌ دانشجویان به دانشگاه‌ها اظهار داشت: عموماً مردم از خود می‌پرسند دانشگاه چه خیری برای جامعه داشته‌است؟ و ما دانشگاهیان بایستی به فکر حل مشکلات مردم باشیم تا انگیزه‌ها در مردم تقویت شود. وی نیات مثبت و الهی در جهت حل مشکلات مردم را پربرکت خواند و گفت: اگر خیرمان به مردم برسد توسعه دانشگاه نیز پررونق‌تر خواهد شد.


در این نشست روسای دانشکده‌های دانشگاه یاسوج به بیان دیدگاه‌ها، نقطه‌نظرات و مشکلات دانشکده‌های خویش پرداختند که رئیس دانشگاه یاسوج در صحبت‌های خود به بخشی از آنان پاسخ داد.