برگزاری اختتامیه اولین مسابقه ملی «ایده شو» در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی: اختتامیه اولین مسابقه ملی «ایده شو» با موضوع مسابقه ملی ورکشاپ اسکیس طراحی المان و لنداسکیپ ورودی دانشگاه یادگار امام خمینی (ره) شهر ری با حضور جمع کثیری از دانشجویان هنر و معماری در این واحد دانشگاهی برگزار گردید.
دکتر سعید قاضی مغربی رئیس واحد یادگار امام (ره) شهرری با اشاره به انتخاب این واحد دانشگاهی بعنوان قطب شبکه های ارتباطی و حمل و نقل گفت: هدف از برگزاری این مسابقه انتخاب بهترین طرحها جهت نمادسازی المان ورودی دانشگاه و نیز ساماندهی فضای ورودی دانشگاه که محوطه ایستگاههای اتوبوس، مینیبوس، تاکسیرانی و دکه رونامهفروشی ورودی جنوبی است که از میان طرحهای شرکت کنندگان در مسابقه انتخاب و جهت اجرا به شهرداری منطقه ارائه نماید.
قاضی مغربی با بیان این مطلب که نگاه ویژه ای به دانشکده هنر و معماری دارد گفت: فضای دانشکده هنر با سایر دانشکده ها متفاوت است، در آن نشاط و تحرک وجود دارد و دانشجویان بواسطه ذوق و استعدادهای خود شاداب هستند. همه شرکت کنندگان در این مسابقه برنده اند چرا که جسارت شرکت و ارائه طرح های خود را داشته اند.
وی اظهار کرد: به نسل آینده کشور و به شما جوانان بسیار امیدوارم. از زمان تصدی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری سعی داشته ام تا با فراهم ساختن محیطی با نشاط برای دانشجویان، استادان و کارکنان آنان را به سوی فعالیت های علمی و پژوهشی سوق دهم تا موضوعات بعدی استارتاپ ها را به ما پیشنهاد دهند. از جمله برنامه های کوتاه مدت ۲ ساله ی این واحد دانشگاهی تبدیل آن به یک واحد مطرح و برند در بین سایر واحد های کشور است که با همکاری، همدلی تمامی افراد مجموعه این امر امکان پذیر ست.
قاضی مغربی با تاکید بر پتانسیل ها و توانمندی های موجود در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) شهرری افزود: با تلاش بسیار دبیرخانه شبکه های ارتباطی و حمل و نقل و اعضای کارگروه تخصصی آن برنامه علمی واحد موفق به کسب رتبه نخست در بین واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران شده است و درصدد انجام پروژه های کاربردی و درآمد زا هستیم تا به نقطه مطلوب برسیم.
در ادامه دکتر علی اکبر اکبری دبیر علمی اولین مسابقه ملی «ایده شو» گفت: هدف از برگزاری رسیدن به طرح های برگزیده جهت اجرا است، و با حضور استادان به نام این عرصه، کریم وحدت، احسان طایفه، علی عسگری و دانیال صدیقی ایده های شرکت کنندگان تصحیح، تا ایده ها زیر نظر آنان پرداخته و نهایی شود. مسابقه به صورت ورکشاپ آموزشی برگزار گردید و نکات لازم جهت برنده شدن شرکت کنندگان توسط استادان فوق به آنان تدریس شد.
اکبری گفت: طراحی المان ورودی دانشگاه مبتنی بر انتخاب واحد به عنوان قطب شبکههای ارتباطی و حملونقل، طراحی لنداسکیپ ورودی دانشگاه، طراحی ایستگاهای مینیبوس و تاکسیرانی ورودی دانشگاه و طراحی دکه روزنامهفروشی ورودی دانشگاه از جمله محورهای این مسابقه بوده است که ۳ اثر برتر و ۱۰ اثر قابل تقدیر انتخاب شد.
دکتر رضا فرمهینی فراهانی، معاون عمران و استادیار گروه معماری واحد یادگار امام (ره) شهرری گفت: این استارتاپ یک کار تیمی و تاثیر گذار بود و فضای حاکم بر آن بیشتر بر پایه یادگیری بود تا رقابت و مسابقه و از شهرسازی تا معماری، بهسازی، ترافیک، دسترس های موجود و چالش ها در آن مطرح شده است.
گفتنی است: علی قلمبر، الهه موسوی و محسن رضایی بعنوان نفرات برتر اول تا سوم انتخاب شدند.
شایان ذکر است: اولین مسابقه ملی «ایده شو» و سومین مسابقه ملی «حملونقلی شو» به همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و با همکاری دانشکده هنر و معماری، معاونت امور دانشجویی و فرهنگی، شهرداری منطقه ۱۷ تهران و شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد.