عمومی | دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

بدهی ۹۰۰ میلیارد ریالی دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری به شرکت های تجهیزات پزشکی و دارویی

وب دا؛ معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری از بدهی ۹۰۰ میلیارد ریالی این دانشگاه به شرکت های تجهیزات پزشکی و دارویی خبر داد.
به گزارش وب دا؛ دکتر حمید رئیسی افزود: بدهی دانشگاه به شرکت های دارویی در حال حاضر ۶۰۱ هزار و ۹۸ میلیون ریال می باشد که از این مبلغ ۳۷۸ هزار و ۵۱۰ میلیون ریال مربوط به سال ۹۶ و مابقی مربوط به سنوات گذشته است.
وی، بدهی به شرکت های تامین تجهیزات پزشکی را ۳۰۴ هزار و ۹۹۲ میلیون ریال اعلام کرد و افزود: ۱۶۹ هزار و ۵۷۰ میلیون ریال آن مربوط به سال ۹۶ و مابقی مربوط به سنوات گذشته است.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی استان چهارمحال و بختیاری خاطر نشان کرد: عدم پرداخت به موقع بدهی سازمان های بیمه ای به دانشگاه ضمن ایجاد مشکلات عدیده در تسویه بدهی دانشگاه به شرکت های تجهیزاتی و دارویی، موجب کمبود نقدینگی و تاخیر طولانی مدت در پرداخت پزشکان و کادر درمانی در مراکز بهداشتی و درمانی شده است.
وی در ادامه به خروج برخی از اقلام دارویی از لیست داروهای بیمه ای و افزایش قیمت برخی داروها اشاره داشت و افزود: علی رغم وجود مشکلات در سطح کشور، تمامی تمهیدات و تصمیمات مقتضی برای مدیریت شرایط اتخاذ شده است.
دکتر رئیسی در ادامه به حوزه تامین تجهیزات پزشکی اشاره داشت و گفت: علی رغم تحریم ها، خوشبختانه تا کنون در استان مشکلی پیش نیامده ، اگر چه در تامین تجهیزات قلبی مانند تجهیزات آنژیوگرافی با کمبود اعتبار مواجه هستیم.
وی، از دیگر مسائل این حوزه، به عدم رغبت شرکت های تجهیزات پزشکی برای تامین تجهیزات بصورت اعتباری اشاره داشت و افزود: این مسئله می تواند در آینده مشکل ساز شود.
وی اظهار داشت: تاکنون در خصوص تحریم ها مشکل عمده ای احساس نشده و توسط ادراه کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت قرار شده یکسری از تجهیزات تامین شود، همچنین با توجه به انعقاد قرار داد با هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران به زودی یک دستگاه آنژیوگرافی جدید در استان راه اندازی می شود.
دکتر رئیسی گفت: تجهیزات مصرفی نیز به اندازه مورد نیاز تامین شده است و نگرانی در این زمینه هم وجود ندارد.
وی در ادامه از تامین ۳۰ تا ۴۰ درصد تجهیزات بیمارستان تازه تاسیس ولی عصر(عج) بروجن خبر داد و افزود: به محض تحویل ساختمان بیمارستان در صورت تامین اعتبار، مشکلی برای تامین تجهیزات نخواهیم داشت .
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: در حوزه تامین دارونیز ضمن تامین و تدارک داروهای مورد نیاز و تجهیزات مصرفی بیماران بستری بر اساس فارماکوپه دارویی در بیمارستان بمنظور جلوگیری از مراجعه بیمار یا همراهان بیماران به خارج از بیمارستان ، تامین و تدارک داروهای مورد نیاز بیماران خاص و سرطانی در استان از طریق عمدتاً داروخانه های دولتی شهرکرد و بروجن و تعدادی از داروخانه های خصوصی انجام شده است.
دکتر رئیسی، جمع آوری کمبودهای دارویی در سطح استان از طریق واحدهای تابعه ، داروخانه های دولتی و خصوصی و انعکاس به سازمان غذا و دارو بصورت ماهیانه، پیگیری کمبودها از طریق شرکت های دارویی، پرداخت کمک هزینه به بیماران بی بضاعت و سرطانی از طریق معاونت های غذا و دارو و درمان، اطلاع رسانی به مردم از طریق شماره تلفن ۳۳۳۳۳۵۱۱ و ۱۹۰ در خصوص کمبودهای دارویی و پاسخگویی به سوالات دارویی مردم را از دیگر اقداماتی برشمرد که بمنظور رفاه حال بیماران در حال انجام است.
وی گفت: در حال حاضر حدود ۵۰ قلم کمبود دارویی داریم که در حال پیگیری از طریق سازمان و رایزنی با شرکت های دارویی هستیم.
وی بار دیگر متذکر شد، متاسفانه در این زمینه نیز عدم پرداخت بدهی ها توسط بیمه ها به دانشگاه مشکل ساز شده و در صورت تسویه بدهی ها بخش عمده مشکلات حل خواهد شد.