نشست سرپرست موسسه تحقیقات علوم دامی کشور با رئیس هیئت مدیره شرکت مرغک
نشست سرپرست موسسه تحقیقات علوم دامی کشور با رئیس هیئت مدیره شرکت مرغک
به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور: به منظور فراهم آوردن زمینه همکاری در برنامه های تحقیق و توسعه ایی درصنعت مرغداری کشور مشارکت و حمایت مالی شرکت مرغک در برگزاری همایش جهانی روز تخم مرغ، در تاریخ ۱۰ اردیبهشت ماه جاری جلسه مشترکی با حضور دکتر اسماعیل خانیان سرپرست موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، دکتر بنا بازی معاون پژوهشی موسسه، خانم دکتر عبادی دبیر همایش جهانی روز تخم مرغ با دکتر زندیه رئیس هیئت مدیره شرکت مرغک برگزار شد.
در این نشست دکتر اسماعیل خانیان ضمن معرفی موسسه و بخش های تحقیقاتی به بیان تاریخچه و قدمت آن پرداخت و بر تغییر رویکرد موسسه و ارتباط بیشتر با صنعت پرداخت و افزود: از نظر دانش فنی و دانش ژنتیک توانایی همکاری با بخش خصوصی را داریم. ایشان در ادامه در خصوص برگزاری روز جهانی تخم مرغ و نشست های پیشین ستاد برگزاری سخنانی بیان کرد.
در ادامه جلسه خانم دکترعبادی دبیر همایش روز جهانی تخم مرغ، به بیان اهداف برگزاری این همایش پرداخت و در خصوص محورهای همایش که شامل فرهنگ و الگوی مصرف، زنجیره تولید و بازار، ارزش غذایی، بهداشت و سلامت می باشد، توضیحاتی ارائه کرد.
در ادامه دکتر بهراد زندیه رئیس هیئت مدیره شرکت مرغک ضمن معرفی این شرکت اظهار داشت: این شرکت بزرگترین تولید کننده جوجه یک روزه و تخم گذاراز سال ۱۳۵۲می باشد و نمایندگی شرکت آمریکایی (های لاین ) را دارد که این شرکت آمریکایی ۶۰ درصد تخم مرغ جهان را تامین می کند.
وی افزود: شرکت مرغک دارای ۱۵ فارم است و پیشرفته ترین کارخانه جوجه در آبیک متعلق به این شرکت است و در حال حاضر حدود ۴۰ میلیون جوجه یک روزه تخم گذر در ایران تولید می شود که حدود ۲۳ میلیون آن را شرکت ما تولید می کند، به عبارتی ۵۰ تا ۶۰ در صد تولید را به عهده داریم.
ایشان با اشاره به شیوع بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان در سال های گذشته بر نقش محوری این شرکت در تنظیم بازار تخم مرغ و بهره گیری از نیروها و امتیازات و امکانات داخلی تاکید کرد و افزود: تکیه بر نیروها و امتیازهای داخلی نوعی اجبار است زیرا واردات تخم مرغ آلوده به قارچ موجب بروز مشکلاتی شد که با توجه به مسائل پیش آمده باید اساس را بر تولید داخلی و بهره از نیروهای داخلی در پایان این نشست، رئیس هیئت مدیره شرکت مرغک از بخش آزمایشگاه ها، بخش های تحقیقاتی و سالن آمفی تئاترموسسه بازدید کرد و در خصوص همکاری های آینده با موسسه تحقیقات علوم دامی کشور اعلام آمادگی کرد.
روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور