عمومی | دانشگاه علوم پزشکی قزوین

نیروهای مددکاری مراکز آموزشی – درمانی دانشگاه علوم پزشکی قزوین افزایش می یابند

دکتر سید سعید اسکویی، معاون امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی قزوین ، گفت: برنامه ریزی ها به منظور افزایش نیروهای مددکاری مراکز آموزشی - درمانی از طریق جذب نیروهای طرحی و قراردادی تبصره سه، انجام شده است.

دکتر اسکویی عنوان کرد که به منظور توانمندسازی مددکاران مراکز آموزشی - درمانی، کمیته برنامه های آموزشی به منظور برگزاری دوره های تخصصی برای مددکاران تشکیل شده است.

ایشان بر لزوم اجرای پروتکل های شش گانه خدمات پایه مددکاری اجتماعی بیمارستانی از ابتدای تیر ماه امسال و ارائه گزارش به وزارت بهداشت برای مستندسازی خدمات مددکاران اجتماعی تاکید کرد.

صرف وقت مددکاران برای حل مشکل پرداخت هزینه های درمانی بیماران

مرضیه قلیچ خانی، مسئول مددکاری اجتماعی معاونت امور اجتماعی دانشگاه نیز گفت: یکی از مهمترین وظایفی که گاهی بیشترین وقت مددکاری را می گیرد، بررسی وضعیت  مالی بیماران و حل مشکل پرداخت هزینه های درمان بیماران ( تخفیف در هزینه ها ) است که شامل: معاینه، آزمایشگاه، رادیولوژی، هزینه های ترخیص برای عمل جراحی و درمان طبی است و با توجه به بررسی های کارشناسانه در مورد وضعیت اقتصادی بیمار، انجام می شود.

به گفته ایشان، مددکاران اجتماعی، فعالیت های دیگری، مانند: هماهنگی با تیم درمان؛ تحقیق و بررسی در زمینه شناخت مسائل و مشکلات اجتماعی، اقتصادی و خانوادگی بیماران؛ ارتباط با موسسات درمانی، بهداشتی، آموزشی و اجتماعی در رابطه با مشکلات بیماران و بیمه کردن بیماران بی بضاعت را انجام می دهند.

گفتنی است، این سخنان در نشست هم اندیشی معاونت امور اجتماعی دانشگاه و کارشناسان واحد مددکاری اجتماعی مراکز آموزشی – درمانی و بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی قزوین بیان شد.

این برنامه، روز ۲۹ خرداد ۱۳۹۷ در سالن اجتماعات مرکز آموزشی - درمانی بوعلی سینا با حضور عزیزخانی، مشاور رئیس دانشگاه و مسئول دبیرخانه شورای سیاست گذاری سلامت استان، امامیه، کارشناس توانمندسازی اجتماعی محور و مددکاران مراکز آموزشی - درمانی دانشگاه برگزار شد و مشکلات واحدهای مددکاری مراکز مورد بررسی قرار گرفت.