عمومی | وزارت علوم،تحقیقات و فناوری

اجرای برنامه توسعه علم و فناوری در ۱۰ استان کشور تا پایان سال جاری

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر احمدی اظهار داشت: تدوین پیش‌نویس سند کوتاه مدت توسعه علم و فناوری کشور با هدف تحقق آرمان‌های جمهوری اسلامی ایران در راستای چشم‌انداز ۲۰ ساله طی قراردادی با مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور در سال ۱۳۸۵ در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: در تدوین سند کوتاه مدت توسعه علم و فناوری کشور از سند چشم‌انداز، قانون برنامه چهارم توسعه، سیاست‌های کلان نظام برای رشد و توسعه علم تحقیقات و فناوری و قانون وزارت علوم استفاده شده است.
رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور تصریح کرد: مبنای برنامه‌ریزی این طرح توسعه اقتصادی و سیاست‌های علم و فناوری در برنامه‌های توسعه، برگرفته از سیاست‌های کلی علم و فناوری ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری در طول دوره زمانی اجرای برنامه‌هاست.
وی ادامه داد: سیاست‌های کلی برنامه‌های ششم توسعه که مقام معظم رهبری در فصل علوم و فناوری و آموزش به بیش از ۱۱ عنوان اشاره داشتند اسناد بالادستی همچون نقشه جامعه علمی کشور و سند چشم‌انداز با توجه به میزان رشد اقتصادی کشور از جمله اولویت‌های ستاد برنامه‌ریزی علم و فناوری در تدوین برنامه ششم توسعه است.
رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور عنوان کرد: در وزارت علوم تدوین سیاست‌های توسعه علم و فناوری و نوآوری کل کشور، برنامه‌ای است که برای ۱۰ استان تا پایان سال جاری اجرا می‌شود.
وی یادآور شد: در برنامه توسعه، نگرش منطقه‌ای نقش اساسی دارد؛ بدین معنا که باید توانمندی هر حوزه را به آن توجه کرد همچنین باید آمایش علم و فناوری منطقه‌ای و ملی داشته باشیم تا برنامه توسعه علم وفناوری را ایجاد کنیم.
ل.م ۵۴/ ر.ب ۴۵