یک رستوران بین راهی به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی پلمپ شد
روز پنجم تیر ۱۳۹۷ یک رستورران بین راهی در شهرستان آوج به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی پلمپ شد.
صفر فیض الهی، مدیر شبکه بهداشت - درمان شهرستان آوج با بیان این خبر ادامه داد: کارشناسان بهداشت محیط شهرستان آوج با همکاری نیروی انتظامی شهرستان پس از دریافت مجوز از مراجع قضایی نسبت به پلمپ این واحد اقدام کردند.
گفتنی است، محمد ابراهیم غمخواه و امید خالقی، کارشناسان بهداشت محیط شهرستان آوج نسبت به پلمپ این واحد اقدام کردند. این کارشناسان از افزایش بازرسی های واحدهای تهیه و توزیع موادغذایی در شهرستان با توجه به شروع سفرهای تابستانی خبر دادند.