سامانه جامع بازرسی بهداشت محیط شهرستان بوشهر بازنگری شد
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، مهندس حسن فخرایی بیان داشت: کلیه بازرسین بهداشت محیط بهصورت مستمر از مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی تحت پوشش بازرسی مینمایند و ضمن پایش موارد بهداشتی، این فعالیتها را بهصورت روزانه در سامانه جامع بازرسی بهداشت محیط ثبت و بررسی میکنند.
مهندس حسن فخرایی افزود: با توجه به شروع فصل گرما و لزوم کنترل مواد غذایی حساس، کارشناسان بهداشت محیط از محصولات غذایی حساس و فسادپذیر نمونهبرداری کرده و بهصورت مستمر کنترل کیفی انجام میگردد و در این راستا توسط دستگاههای پرتابل، میزان درجه حرارت (PH – TPM) روغن و شوری مواد غذایی را موردسنجش و آزمایش سریع قرار میدهند و در صورت تخلف بهداشتی، با متخلفین طبق قانون ماده ۱۳، مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی برخورد میگردد.
وی اظهار داست: در این زمینه جلسه هماهنگی فعالیتهای بهداشت محیط و حرفهای با حضور کلیه بازرسین بهداشت محیط در سالن اجتماعات مرکز آموزش بهورزی مرکز بهداشت شهرستان تشکیل و کلیه موارد بهداشتی و غذایی در حوزه سامانه جامع بازرسی بهداشت محیط بررسی شد و طرح تشدید مراکز و نمونهبرداری محصولات لبنی و سنتی مورد تاکید قرار گرفت.
انتهای پیام/ ا.س- ۳۰۰۰