عمومی | مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران

روابط عمومی معاونت ترویج گزارش داد : برگزاری کارگاه آموزشی " آشنایی با روش‌های کاشت، داشت و برداشت چای " ویژه مروجان پهنه‌های کشاورزی

کارگاه آموزشی " آشنایی با روش‌های کاشت، داشت و برداشت چای " ویژه مروجان پهنه‌های کشاورزی برگزار شد


به گزارش روابط عمومی معاونت ترویج (به نقل از مهندس درجانی مدیرکل دفتر ساماندهی مراکز جهاد کشاورزی و شبکه ترویج )  در راستای اجرای برنامه جامع شبکه عاملین ترویج  ( به ویژه مروجان و کارشناسان مستقر در کانون‌های تولید )  کارگاه آموزشی با عنوان " آشنایی با روش‌های کاشت، داشت و برداشت چای " با حضور مسئولان سازمان چای کشور، مدیران، محققان و مروجان جهاد کشاورزی، برای تعداد ۱۰۰ نفر از مروجان مسئول پهنه‌های تولیدی مراکز جهاد کشاورزی استان گیلان و مازندران ،  از دوم تا چهارم تیرماه سال جاری در  سالن همایش های مرکز  تحقیقات و آموزش استان گیلان (رشت) برگزار شد.

در افتتاحیه این کارگاه آموزشی  ، مهندس جدی نیا مدیر هماهنگی ترویج  سازمان جهاد کشاورزی گیلان ضمن خوش آمدگویی به حاضرین هدف از برپایی این کارگاه آموزشی را مطرح  و تشریح نمود.
در ادامه دکتر آزادی ( رئیس پژوهشکده چای ) با ابراز خرسندی از حضور در جمع کارشناسان ترویج کشاورزی  ، همدلی پیش آمده بین دست اندرکاران کشاورزی گیلان و مازندران را بفال نیک گرفت و  اظهار امیدواری کرد  که این  همکاری  برای شکوفایی صنعت چای کشور  موثر واقع شود. ، ایشان همچنین در خصوص ایجاد بانک ژنتیکی چای و کلون های اصلاح شده نیز توضیحاتی را ارائه نمود.
در ادامه این کارگاه مهندس جهانساز ( رئیس سارمان چای کشور ) طی سخنانی  ضمن تشکر از برپا کنندگان کارگاه های آموزشی از این دست ،  اظهار امیدواری کرد که این چنین حرکتهای مثبت  ، تسریع در شکوفایی صنعت چای کشور  را به ارمغان آورد.
در انتهای برنامه افتتاحیه کارگاه آموزشی ،  مهندس ابراهیم نژاد ( معاون دفتر ساماندهی مراکز کشاورزی و شبکه ترویج معاونت ترویج جهادکشاورزی ) با ابراز خرسندی از تلاش های دست اندرکاران ترویج گیلان و سازمانهای همسو در زمینه کشاورزی ،  برای تامین منابع اعتباری برای رشد حوزه ترویج در گیلان قول مساعد داد.
در ادامه این کارگاه ، اولین کلاس آموزشی با حضور دکتر آزادی ( رئیس پژوهشکده چای )  و مهندس فلکرو ( مدیر گروه ژنتیک و به نژادی پژوهشکده چای ) در خصوص نحوه رقم گیری و دستاوردهای ژنتیکی ، برگزار و سپس مدرسین مذکور   به پرسشهای حضار پاسخ گفتند.

شایان ذکر است، این برنامه آموزشی و ترویجی با مشارکت و همکاری  پژوهشکده چای، سازمان چای و مراکز جهاد استان گیلان و مازندران  به صورت علمی و عملی برگزار گردید.

روابط عمومی معاونت ترویج