عمومی | وزارت علوم،تحقیقات و فناوری

مشکلات ، موجب تقویت وحدت ملی می شود / جوانان مسلما از کشور خودشان دفاع می کنند

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، در این مصاحبه دکتر غلامی هدف از حضور در کشور فرانسه را توسعه همکاری‌های علمی و فناوری با دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی این کشور دانست و اظهار داشت: با توجه به سطح علمی دانشگاه‌های فرانسه در جهت تبادل دانشجو و انجام پروژه‌های مشترک تمایل به گسترش این همکاری‌ها داریم.
دکتر غلامی افزود: مایل هستیم در رشته‌های هنر اسلامی و خاورمیانه شناسی و بعضی رشته‌های فنی به داوطلبان فرانسوی بورس تحصیلی بدهیم.
وزیر علوم در ادامه گفت: حدود ۱۸۰۰ دانشجوی ایرانی در فرانسه تحصیل می‌کنند که امیدواریم این تعداد افزایش یابد و از سوی دیگرتمایل داریم دانشجویان فرانسوی بیشتری در دانشگاه‌های ایران مشغول به تحصیل شوند.
وی افزود: در ایران در چندین دانشگاه زبان و ادبیات فرانسه تدریس می‌شود و در ۲ دانشگاه در فرانسه نیز دارای کرسی زبان و ادبیات فارسی هستیم.
دکتر غلامی با اشاره به مشکل باز کردن حساب بانکی در فرانسه برای دانشجویان ایرانی گفت: البته این موضوع اخیراً با پیگیری‌های اخیر تا حدودی حل شده است ولی ما انتظار داریم این معضل به صورت کامل بر طرف شود.
ر.ب ۴۵/‏ ع. ع ۵۷