برگزاری اولین کارگاه احیا نوزاد به روش شبیه سازی
این کارگاه آموزشی روز دوشنبه ۲۸ خرداد ۹۷ ویژه مربیان پرستاری و مامایی و جمعی از دانشجویان ارشد پرستاری بخش مراقبت های ویژه در سالن اجتماعات دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.
دکتر ثاقب، دبیر کمیته دانشگاهی احیاء نوزاد ضمن تاکید بر اهمیت شروع آموزش احیاء نوزاد به روش شبیه سازی در سطح دانشگاه بر تقویت کارگروهی تاکید کرد.
دکتر امینی فوق تخصص نوزادان دانشگاه گفت: دو بال مهم در زمینه ارتقاء سلامت نوزادان آموزش موثر در تمامی سطوح از دانشجویان تا کارکنان و تجهیز مراکز درمانی در خصوص وسایل مورد نیاز برای احیاء نوزادان از جمله مانیتورینگ، تی پیس، ECG و... است.
احمدی، کارشناس نوزادان معاونت درمان با تاکید بر لزوم توجه به اثر بخشی آموزش های ارائه شده گفت: برای ارتقای مهارت عملی کارکنان و با عنایت به تغییر شیوه آموزش احیاء نوزاد از روش سنتی به شیوه شبیه سازی ( سی مولی شن) برای تمامی کارکنان مرتبط با نوزاد بیمارستان های تابعه و تشکیل هسته مرکزی آموزش احیاء نوزاد در سطح دانشگاه مطابق مصوبه آخرین کمیته احیاء نوزاد دانشگاهی در اسفند ماه مقرر شد. کارگاه احیاء نوزاد به روش یادشده در دانشکده ویژه مربیان پرستاری و مامایی برگزار شد و سپس آموزش های آبشاری توسط تیم مذکور برای دانشجویان پرستاری و مامایی رده های مختلف ارائه شد.
دکتر میر لاشاری مدیرگروه پرستاری کودکان دانشکده با اشاره به رضایتمندی شرکت کنندگان از این روش آموزش گفت: برای اولین بار در دانشکده پرستاری و مامایی کارگاه NRP در ۴ مرحله ایستگاه مهارتهای عملی، مهارت های یکپارچه، شبیه سازی و گزارش دهی برگزار شد.
با توجه به نتایج نظر سنجی های به عمل آمده، امید است به منظور ارتقای آموزش و همچنین افزایش مهارت عملی فارغ التحصیلان این دانشکده در زمینه احیاء نوزاد که در نهایت منجر به ارتقاء سلامت نوزادان در سطح کشور می شود، این نوع آموزش تداوم یابد. و قطعا لازمه استمرار آن تهیه مولاژ به تعداد کافی و تجهیز اسکیل لب دانشکده پرستاری و مامایی از نظر ملزومات مورد نیاز جهت آموزش عملی دانشجویان است.
خبر: باهو