عمومی | بنیاد ملی نخبگان

کرسی نظریه‌پردازی «بررسی، نقد و تحلیل تکامل داروینی و صدرایی»

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ کرسی نظریه‌پردازی «بررسی، نقد و تحلیل تکامل داروینی و صدرایی» با هدف ارتقای سطح تعامل فرهنگی- تربیتی اجتماع نخبگانی با جامعه و توانایی تجزیه و تحلیل رخدادهای علمی، فرهنگی، تربیتی موجود در آن، برگزار شد.

این برنامه با هماهنگی و پیگیری دفتر هم‌اندیشی نخبگان و اساتید دانشگاه علوم‌پزشکی و همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام‌معظم‌رهبری در دانشگاه‌های استان، با شرکت جمعی از مستعدان‌برتر بنیاد نخبگان استان کهگیلویه‌وبویراحمد، اساتید صاحب‌نظر و اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌های استان، دانشجویان دانشگاه‌های یاسوج و حوزه‌های علمیه استان برگزار شد.

در این برنامه به تبیین نظریه‌های داروین و ملاصدرا پرداخته و شباهت‌ها و تفاوت‌های تکامل داروینی و صدرایی تشریح شد.

لازم به ذکر است، در ادامه این کرسی، دو نفر از اساتید دانشگاه‌ها در رشته‌های ژنتیک و پزشکی به عنوان منتقد، به نقد مطالب ارائه شده پرداختند و حضار نیز در رابطه با موضوع، نظرها، دیدگاه‌‌ها و انتقادات خود را ارائه دادند.