با حضور دکتر ابواقاسم جویبان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه
با عنایت بر تغییرات اساسی ایجاد شده در سیاستهای جدید پژوهشی ابلاغی دانشگاه و سئوالات و ابهامات ایجاد شده و در جهت توجیه همکاران هیئت علمی شورای پژوهشی دانشکدهی تغذیه و علوم غذایی جلسهای با حضور دکتر جویبان، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، در شورای پژوهشی دانشکدهی تغذیه و علوم غذایی حضور یافته و پس از استماع سخنان اعضای شورا به تفصیل در خصوص ضرورت ایجاد تغییرات و نحوهی اجرای آنها توضیح دادند.
به گزارش روابط عمومی دانشکده: اهم سئوالات مطرح شده در این جلسه نامشخص بودن میزان اعتبار اختصاص یافته جهت حمایت از پایان نامههای دانشجویان، تعداد زیاد دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دو مقطع ارشد و دکترا، احتمال افت کیفیت پایان نامهها و مقالات مستخرج از پایان نامه در کنار کاهش کمی تعداد مقالات و اجرای آنها از ابتدای سال ۱۳۹۷ علیرغم شروع فرآیند تصویب پایان نامهها از مدتها قبل عنوان گردیدند. لازم به ذکر است که در این جلسه علاوه بر رئیس، معاونین آموزش و پژوهش ( دکتر احسانی، دکتر طریقت، و خانم دکتر عباسعیلزاد)، مدیران محترم گروههای آموزشی (دکتر استادرحیمی، دکتر برزگر، و دکتر پورقاسم)، دکتر مهدوی و خانم دکتر قاسمپور نیز شرکت داشتند.